2821
2789
عنوان

بچه سوم 🐥

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 91 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با طرز فکر شما که دیگه اصلا کسی نباید بچه دار شد عزیزم

دقیقا همینه مشکل اینجاس فرزند آوری ثواب و ازدواج ثواب ولی مجرد تنها موندن کراهت خودکشی گناه. زیاد شدن جمعیت به سود کیه؟ چرا همیشه زیاد شدن ثواب داره

عاشق بچه هستی سومی هم بیار چهارمی هم بیار ولی آیا بچه سومی و چهارمی عاشق دنیایی میشه که پر از کثیفیه ...

ببین من تک دخترم خواهر ندارم و همیشه حسرت میخورم ای کاش منم مث بقیه خواهر داشتم، الان بچهامم همش ناراحتن چرا بقیه نینی دارن ما نداریم، بعد مرگم بچهام کیو دارن؟ حداقل سه تا همو داشته باشن اخه

قدیمی هارو دیدم خدا خواسته باردار ی چندمشون میشد ولی بعدش از همه عزیزتر میشد ان شاءالله هرچی خیروصلاحه همون بشه

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

ن تابحال ب زبون نیاوردم جلو بچه هنوز کوچیکهولی ب شوهرم چندبار گفتم 🥲

من از طرف خودم که فرزند هستم میگم یکبار اینو بگید کافیه تا بچه از شما تا ابد متنفر بشه چون به دنیا آمدن فرزند دست خودش نبوده حس عذاب وجدان بدی میده تا مرز خودکشی به دلیل کم کردن مشکل مالی و بوجود آوردن عذاب در والدین و حس ناخواسته بودن اضافی بودن

من از طرف خودم که فرزند هستم میگم یکبار اینو بگید کافیه تا بچه از شما تا ابد متنفر بشه چون به دنی ...

ن هیچوقت نمیگم اصلا 😔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه هاتون از چن سالگی دیگه اذیتتون نکردن و مستقلن؟؟ میشه بگی خیلی مهمه برام ممنون

دخترم از اول من لوس بار نیاوردمش، زود مستقل شد از 4سالگی، پسرمم از 6سالگی، پسره لوس خیلی برا من و شوهرم، دختره فقط برا پدرش فیلم بازی میکنه😍

دقیقا همینه مشکل اینجاس فرزند آوری ثواب و ازدواج ثواب ولی مجرد تنها موندن کراهت خودکشی گناه. زیاد شد ...

عزیزم شاید شما دوست نداشته باشی تشکیل خانواده بدی من دوست دارم اسی دوست داره

دوست داریم بچه داشته باشیم نمیشه که همه بگن چون دنیا کثیفه نباید بچه اورد

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.حال یه ایران بده🖤🥺

ببین من تک دخترم خواهر ندارم و همیشه حسرت میخورم ای کاش منم مث بقیه خواهر داشتم، الان بچهامم همش نار ...

من واقعا معیار فرزند آوری رو خواستن تک فرزندم که نی نی میخواد نمیذارم یک دوست خوب بهتر از خواهر برادر حسود

بعد شما گفتید که ترس ندارم تو بچه داری زرنگم بعد فرمودید میترسم از زندگی سیرم کنند. خب الان تناقضه م ...

گاهی اوقات بچها به ادم فشار روحی روانی میارن هردو باهم اذیتم میکنن، باهم دعوا میگیرن و میخوان من قاضی باشم اون وسط 🤕

من واقعا معیار فرزند آوری رو خواستن تک فرزندم که نی نی میخواد نمیذارم یک دوست خوب بهتر از خواهر بر ...

شایدم برعکس

یه خواهر یا برادر بهتر از یه دوست ناباب و حسود

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.حال یه ایران بده🖤🥺