2821
2789
عنوان

خیااااااانت بیاییین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 62 پست
چون میدونن فهمیدین هیچ کاری نکردین راحت تر میکنناگه بچه نداری طلاق بگیراگه داری چکش نکن اذیت میشی خو ...

جذب؟؟مگه دیگه دلی مونده ک بهش گرم باشه جذبش کنه

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂
خیلی کارا کردم براش ولی خب ذاتش تعقیر نمیکنه هول و تنوع طلبه بخاطرش حجابموکنارگذاشتم لباسای شیک و .. ...

زنی که خرج نداره ارج هم نداره

ما زن ها پول خرج نمیکنیم ازشون هم نمیگیریم پس انداز کنیم برا زندگیمون تو جیب شوهرامون میمونه میبزن بیرون خرج میکنن مردها باید خرج کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فهمیدنش که طلاقم نگیره سختتره کهولی نفهمه فکر کن عشق اقاش خوش زندگی کنه بهتر اینجوری اگه طلاق نگیره ...

ارع بعدتودلش چقد ب احمق بودن وخنگ بودنم بخنده ک مثل کبک سرمو کردم زیربرف

راه اشتباهی انتخاب کردی عزیزمتو یه جور برده اش شدی گفتی اره بیا من یکسر درخدمتتم چرا باید بخاطرش حجا ...

چون ازخونواده خودم وخودش گرفته همه تحت فشارم گزاشتن بخاطرشوهرت اینکارا بکن تادلش گرم بشه حرفای قدیمی افکارپوسیده ...

ارع بعدتودلش چقد ب احمق بودن وخنگ بودنم بخنده ک مثل کبک سرمو کردم زیربرف

به نطرت اینجوری اون الان ترس داره که زنم نفهمه

از نزدیک دیدمشون چقدر میترسن

پسرت چند سالش؟ طلاق بگیری نمیده بهت؟

منم بخاطر دخترم موندم بزرگ بشه طلاق میگیرم

به نطرت اینجوری اون الان ترس داره که زنم نفهمهاز نزدیک دیدمشون چقدر میترسنپسرت چند سالش؟ طلاق بگیری ...

عقلش ب چشمشه هرچی دخترخشگل ببینه دلش میلرزه پسرم۴سالشه نه نمیده

به چی شک داری؟محبت نمیکنه ؟رابطه نداره؟

ب بیرون رفتنای زیادش خیلی ب خودش میرسه میره بیرون پول نمیده بهم همه چی خودش توخونه میخره من ازصبح تاشب توخونه تنهام تواین شهرم غریبم رابطه وایناداره ولیخب چ ربطی داره اینکارمیکنه ک بعدا منکرخیانتش بشه بگه من باتوبدم

عقلش ب چشمشه هرچی دخترخشگل ببینه دلش میلرزه پسرم۴سالشه نه نمیده

وای نه این قضیه فرق میکنه دیگه این ربطی به سیری نداشت که تو حجابت گذاشتی کنار یا خرج نکردی

تو بر عکس باید حجابتم میموند

و اینکه انقدر خرجش میکردی هم پولی نداشت برا دیگرون خرج کنه هم وقتی نداشت به این چیزها

ب بیرون رفتنای زیادش خیلی ب خودش میرسه میره بیرون پول نمیده بهم همه چی خودش توخونه میخره من ازصبح تا ...

باتوبودم#

وای نه این قضیه فرق میکنه دیگه این ربطی به سیری نداشت که تو حجابت گذاشتی کنار یا خرج نکردیتو بر عکس ...

چجوری خرج کنم وقتی نمیده میگه پس اندازواسه آینده خونوادشم ک همینجوری منوآدم بده میدونن ک پولاشومیخورم فقط کافیه بگم نمیده شروع میکنن گرونیه تورمه خرج خونه میده توپرتوقع هستی تو فلانی توخونه نشستی میخوری میخوابی حرفم میزنی

ب بیرون رفتنای زیادش خیلی ب خودش میرسه میره بیرون پول نمیده بهم همه چی خودش توخونه میخره من ازصبح تا ...

اغلب اونایی که خیانت میکنن رابطه شون کمتر میشه و وقتی اعتراض میکنی شروع به ایراد گرفتن از رابطه و سرد بودن تو رابطه و به خود نرسیدن و ...میکنن و بهانه های الکی میکنن.

ذات خراب درست شدنی نیست

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
اغلب اونایی که خیانت میکنن رابطه شون کمتر میشه و وقتی اعتراض میکنی شروع به ایراد گرفتن از رابطه و سر ...

نه این زرنگ شده دفعات قبل رابطش بامنوکم میکرد فقط ب اونا میرسید تامچشومیگرفتم الان فکرمیکنه بامحبت ب من نمیفهمم چیکارامیکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز