2789
آآره ورزشم یکی از راههاشه ولی همیشه جوابگو نیست برای بعضیها اینه که باعث شده یه سریا یه دارویی بسازن ...

دارو که یه جوریه کلا ارزش نداره به خاطر قد بدن خودمونو داغون کنیم ولی والیبال من تا جایی که بین دوستام دیدم خیلی موثر بوده البته باید اونم ریز به ریز عملیش کنی

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

عزیزم من قدم ۱۶۷ .۱۶۸ چه خیری دیدم خدایییی؟

دختر قد کوتاه خیلی جذابههه

پرنسسعلی های به ظاهر محترم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من ۲۳سالمع یجوری گفتی راهش هست قلبم تن تن زد فک کردم واقعا هست

عزیزم مگه همه ورزش میکنن و دکتر میرن زیر ۲۳ سالن😑

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

بابا قد کوتاه خیلی جذابه مخصوصا اگه سبزه باشه

من خودم میرم سونامی برای سبزه شدن پوستم اونوقت توووو...

پرنسسعلی های به ظاهر محترم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

مگه ساعت پنج صبح سایت میگیرهههه

نمیدونستم

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

اره میرم میشه بگی چیا؟

اطلاعات من به روز نیست

رنگ پوست که به ملانین بستگی داره هرچی بیشتر تو آفتاب باشی بیشتر برای حفاظت از پوست بوجود میاد کرم ضد آفتاب باید بزنی ویتامین سی و بی مصرف کنی عمل سفید کردن پوست با لیزر خیلی ریسک داره ممنوعه تو ایران رو نمیدونم

قد بلندی بازم عمل داشت تا جایی که یادمه ولی خدا میدونه هنوز عمل میکنن یا نه ولی یادمه تو استخون ران یه کارایی میکردن خیلی به نظر دردناک میومد.

اون یکی چشم بود؟ دوستم چشمش به زور باز میشد رفت گربه ایش کرد چشمش باز تر شد اونم باز به تشخیص دکتره ولی خیلی کنجکاوم بدونم چرا واقعا میخوای و اینقدر مشتاقی

من یه ورزش های بود انجام دادم 5سانت بلند شدن دوستانه میگم و قصد تبلیغ و این چیزا ندارم بزن تو اینترنت یانگ فیت برنامه داره خیلی برای افزایش قد خوبه واقعا اکثرا جواب گرفتن با ورزشاش واقعا قصدم کمکه اسم پسره آرین هست

اطلاعات من به روز نیست رنگ پوست که به ملانین بستگی داره هرچی بیشتر تو آفتاب باشی بیشتر برای حفاظت ...

واقعا سفید کردن عمل دارع؟؟؟توایران نیست؟

افزایش قد عملش خیلی سخته نمیشه

وای نه گریه ای بدتر ریز میکنه میکشه

اطلاعات من به روز نیست رنگ پوست که به ملانین بستگی داره هرچی بیشتر تو آفتاب باشی بیشتر برای حفاظت ...

قد رو الان انجام میدن تو تهران

تکنولوژی اش خیلی پیشرفت کرده

یه پین کوچولو رو پات میزارن

ولی مشکل اینجاست جراحی اش بین ۵۰۰ میلیون تا ۱۰ میلیارد هزینشه

A lover of medicine🩺🙂🎀