2789
عنوان

نا پدری ام امشب ازم خواستگاری کرد بنظرتون قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دختر خوب منم خودم زندگی سختی داشتم ولی ربطی ندار

فکر نکن فقط خودت در این جهان گرسنگی کشیدی مادر بی رحم داشتی

مساله اینه مادرت با ندونم کاری هاش دار شمارم فاسد میکنه

دو روز دیگ کارت میرس بخودکشی

این اقا فهمیده تو چه وضعی هستی میخاد ازت سواستفاده کنه

بهیچ عنوان بهش اعتماد نکن

من خاهرانه بهت میگم

خانه واینارم باورنکن

ب مردا این مدلی بهیچ عنوان اعتماد نکن

از چاله توی چاه خاهی افتاد

اگه واقعیت داشته باشه حرفات ، از همین امروز دیگه جوابشو نده ،تو یه دختر جوونی چرا باید با شوهر مادرت ازدواج کنی؟! آدم قحطه؟ زیاده خواهی بزار کنار یه زندگی شرافتمندانه برای خودت بساز

این زندگی که فکر میکنی بری داخلش نجات پیدا میکنی چیزی جز نجاست نیست بوی تعفن میده

چون اون آدم یه پست فطرت روانی پدوفیله

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

عزیزم برای حل مشکلاتت از قانون جذب استفاده کن من خودم ب خیلی چیزا رسیدم . اگر دوست داشتی درخواست بده یادت بدم هیچ هزینه ای هم نمی خوام بگیرم فقط دلی دوست دارم بهت بگم .

ایشون هم یک فرد فاسد هس ک اگر بخواهی باهاش ازدواج کنی هر روز جلو چشمت زن بازی می کنه خیلی حیف ک آگاهانه خودتو بندازی تو چاه

من نمیدونم چرا امثال مااها اینقققدر باید از محبت مادر محروم باشیم و اینقدر در حقمون دشمن باشن که دلمون اینطور پر از بغض و بدبختی باشه.

اما اسی جان چه معتقد باشی چه نباشی این نامرد پدر و محرم توست. این ازدواج پر از لعن و نکبتیه .

اگه مادرت پست بوده تو نباش.

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

ناپدریت اگه میخاست همون اول ازت شماره کارت میگرفت و پول میزد به حسابت... تا سختی کشیدن اینطور روحتو سیاه نکنه. منم از سختی کشیدن روحم سیاه شده. و مسببش مادرمه.

گفته چشمش دنبال تو بوده با مادرت ازدواج کرده؟ پدوفیل تشریف دارن!!!

اسی نکن اینکارو . شاید هیچ کس به اندازه من از مادرش بد ندیده کتک و شکنجه روحی ندیده.

اما این نامرد تو رو به منجلابی میبره که دیگه راه نجات نداری.

اولش شیطان میره تو وجودت تا این کار حرام ازدواج با محارم رو انجام بدی. بعد ولت میکنه به حال خودت... دنیا و اخرتت تباه میشه تباه

این مرد آدم درستی نیست نکن نکن نکن

دو روز دیگه بهت میگه خراب بودی به زندگی مادرت هم راحت نکردی بیچاره ات میکنه

از خونه تو رو هم بندازه بیرون تا ابد ننگ اینکه با شوهر مادرت ریختی رو هم تو زندگیت میمونه آینده ات هم تحت تاثیر قرار میگیره

سوزش شلاقی که بیدارم کند ، بهتر از نوازش دستی است که خوابم کند...

ینی فقط کسایی که باور کردن😂تاپیک فیکه

شاید آره

ولی گفتیم اگه راست بود هم یه نصیحتی کرده باشیم

اگه یه درصد راست باشه خیلی موضوع حساسیه

سوزش شلاقی که بیدارم کند ، بهتر از نوازش دستی است که خوابم کند...

یه روز هم حتما میخاد بگه بیاین رابطه سه نفره داشته باشیم.

این ناپدری مریض جن.سیه..

فک میکنی بهت عشق میده؟

بهت قول میدم همین الانشم بارها به مادرت خیانت کرده

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه عقل داشته باشی میفهمی همه حرفاش الکیه میخواد ازت استفاده کنه بعد هین چی بندازتت دور!

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.