2789

کاری به واکسن کرونا ندارم چون چیزی بود که خیلی سریع ساختنش و بیشتر جنبه رقابتی بزای شرکت های داروسازی داشت و طبیعتا تست های زیادی روش انجام نشد اما واکسن هایی که الان دهه ها هسته تو کل دنیا میزنن جلوی خیلی از بیماری های مرگبارو گرفته به عنوان کاراموز پزشکی میگم شمایی که واکسن دیفتری کزاز سیاه سرفه ابله سرخچه.... به بچت نمیزنی باید از اینده این بچه بترسی بله شاید بگین فلانی نزد هیچیش هم نشد اما باید بگم که سیاه سرفه و کزاز و... چیزی مثل، سرماخوردگی نیس که خیلی شایع باشه زود بگیرن طرف باهاش مواجهه داشته باشه میگیره و بلاخره کسی از اینده تبر نداره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جاهلیت زمانی هست که بخوای برای یکی دیگه تعیین تکلیف کنی عیسی به دین خود موسی به دین خود

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

نی نی سایت ترویج ضد علم و خرافات هست

حرف هم بزنی متهم به هزار تا مسئله میشی

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

تاپیک پربازدید روببین خیلیا معتقدن نباید واکسن بزنیم و با افتخار میگن نزدیم به بچمون

کدوم وااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاری به واکسن هایی که به بچه ها میزنن ندارم ولی عموم یه آدم سرحال و سرزنده بود ، از وقتی دو دوز واکسن کرونا زد دیگه اون آدم سابق نشد 😔 حتی نمیتونه درست راه بره

یکی از فامیلامون هم واکسن فایزر آمریکایی زد ، اونم دکتر بهش گفت داری ناباروری میگیری !!!

یه جایی توی اینستاگرام خوندم که واکسن کرونا اثرات بلند مدت وحشتناک دیگه ای هم داره که هنوز مشخص نشده !!!

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...