2789
عنوان

داریم به دوران جاهلیت برمیگردیم واکسن نزنین که جن وارد بدنتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 51 پست

ولش کن نسل این جور ادما به دست خودشون باید نابود بشه

با اینکه خانوم هستم ولی زن ستیز هستم و مدافع صد در صدی حقوق اقایون هستم😍 خانوم های گرامی لطفا با من بحث نکنید نمیخوام سطحم پایین بیاد. خدایا شکرت که خوشبختم🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این واکسن و یه بارم باید حدودا 15 سالگی بزنیم اگه نزنیم مشکلی پیش میاد؟؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

کسی برای کسی تعیین تکلیف نکرده اما موارد ابتلا تو بیمارستان رو من دارم به چشم میبینم که نااگاهی الد ...

من زدم کلی گفتم

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

جاهلیت زمانی هست که بخوای برای یکی دیگه تعیین تکلیف کنی عیسی به دین خود موسی به دین خود

کسی برای کسی تعیین تکلیف نکرده اما موارد ابتلا تو بیمارستان رو من دارم به چشم میبینم که نااگاهی الدین چطور جون، بچه هارو، میگیره قصدم اگاهی مردمه، شما خواستی نزن

جاهلیت زمانی هست که بخوای برای یکی دیگه تعیین تکلیف کنی عیسی به دین خود موسی به دین خود

وااا ینی چی چند نفر با نادانی بیان جون انسان های دیگه و خودشونو به خطر بندازن یه بیماری رو شایع کنن تو جامعه بعد عیسی به دین خود موسی به دین خود؟ د آخه منم قبول دارم ولی دیگه نه تو هر مسئله ای

ضمن اشاره

عیسی و موسی هر دو دینشون یکی بوده 🚶

تمام نفس هایم به تو بنده همسرم S🥲♥️

یکی اونور روی حرف من ریپلای کرد که استادشون گفته خیلی از کسایی که توی وزارت بهداشتن خائن و جاسوسن می ...

آره میگفتن تو واکسن کرونا یه تراشه هست وارد بدنتون میکنن برای جاسوسی و ردیابی تون و به اختیار گرفتن مغزتون🤣🤣🤣🤣😆

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ضمن اشاره عیسی و موسی هر دو دینشون یکی بوده 🚶

icon

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

من تو اون تاپیک هم گفتم وقتی دهه ها افراد موفق و نخبه ها و تحصیلکرده ها و حتی سطح متوسط ها از ایران مهاجرت کردن خوب مشخصه سطح فکری وعقلی نزول میکنه مسیرمون داره پسرفت میکنه

کمی تفکر نمیکنند این گروه خوب اگر واکسن خوب نیست چرا پنجاه سال پیش نصف بچه ها میمردن الان دیگه به ندرت بچه ای میمیره؟

البته سطح فکری فقط در اینمورد نزول نکرده در هر موردی بگی سطح فکری جامعه عقبگرد کرده