2821
2789
عنوان

جاری حسود

200 بازدید | 20 پست

بعضیا از جمله جاری یوقتا دیدین حرص میخورن یا حسودیشون گل میکنه به بچه گیر میدن، مثل جاری من از یه جایی توی مهمونی حالشون هم میخوره به بچه از روی کینه میگن ریزه فندق....یا کلماتی مثل این که یه بچه 3 ساله را گوشه گیر میکنه.... برخوردتون با اینجور افراد چجوریه، در حالی که میدونن مادر و بچه هر دو ناراحت میشن باز زبون نیش دارش کار می افته!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما از بچه ای که خوشمون بیاد میگیم فندق و ریزه و...، ضمنا بچه سه ساله چی حالیش هس که با حرف زنعمو به این تشخیص برسه که زنعموش از رو حسادت اون حرفا رو میزنه و گوشه گیر بشه 🤔🤔🤔🤔🤔 عجبا، فک نمیکنی خیلی بدبین و حساسی

والا ما از بچه ای که خوشمون بیاد میگیم فندق و ریزه و...، ضمنا بچه سه ساله چی حالیش هس که با حرف زنعم ...

نه عزیزم ، وقتی با فردی مدتها در ارتباط باشی رفتارش در ذهنت میمونه .میفهمی کجا از روی محبت میگه و کجا از روی خشم و کینه و حسودی. والا بچه من متوجه میشه بچه های دیگه نمیدونم.ههههه

نه عزیزم ، وقتی با فردی مدتها در ارتباط باشی رفتارش در ذهنت میمونه .میفهمی کجا از روی محبت میگه و کج ...

دور و اطرافم پر از سه ساله هس، مخصوصا بچه های خاهرم دوقلو سه ساله و بسیار باهوش، ولی دیگه متوجه این نمیشن که کسی حرفی رو از رو دوس داشتن میگه یا قصد و غرض

چ جوری بچه ساله متوجه میشه زن عموش کنایه زده بهش🤣🤣🤣 خدایی بچه ها رو قاطی داستانای بزرگا نکنید

خب عزیزم بچه ذهنش فعاله محبت را درک میکنه .وقتی فاصله میگیره از اون زنعمو خب یه چیزایی متوجه میشه.تفاوت قائل میشه با کسی که محبت واقعی بهش میکنه.ما بچه ها را دست کم میگیریم دنیای متفاوتی دارند .