بعضیا از جمله جاری یوقتا دیدین حرص میخورن یا حسودیشون گل میکنه به بچه گیر میدن، مثل جاری من از یه جایی توی مهمونی حالشون هم میخوره به بچه از روی کینه میگن ریزه فندق....یا کلماتی مثل این که یه بچه 3 ساله را گوشه گیر میکنه.... برخوردتون با اینجور افراد چجوریه، در حالی که میدونن مادر و بچه هر دو ناراحت میشن باز زبون نیش دارش کار می افته!!!!!!
دور و اطرافم پر از سه ساله هس، مخصوصا بچه های خاهرم دوقلو سه ساله و بسیار باهوش، ولی دیگه متوجه این ...
خب شخصیت بچه داره شکل میگیره از همین سن اگر بچه هم متوجه نشه برچسب زدن حداقل موجب دلخوری مادر میشه .زبونی که به محبت باز میشه چرا باید باعث دلخوری بشه!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
والا به بچه من هزارنفرمیگن آخی چ فندقهبرای هر حرفی بخوای انقدر واکنش بدی خودت پیر میشی به بچه های کو ...
آره میدونم.ولی خب بیشتر از اینکه از کلمات فندق ، ریزه...دلخور بشم از اینکه دوست داره منو ناراحت کنه عصبانی میشم.با اینکه واکنش نشون نمیدم.آخه بچه های خودش را با من مقایسه میکنه