2821
2789

من دو سال میخوردم

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاثیری داشت؟ من دکترم همراه یه سری دارو دیگه نوشته؟

تا الان دارو اعصاب خوردی؟

مشکلت چیه؟

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

آسنترا با همون سرترالين، یکی از موثرترین داروهای دسته SSRI محسوب میشه که برای درمان اکثر بیماری های دسته روانپزشکی مثل افسردگی، اضطراب عمومی، حملات پانیک، وسواس و غیره تجویز میشه و در بیشتر بیماران مؤثره. وقتی پزشک براتون تجویز کرده، حتما مصرف کنید. چه دوزی براتون تجویز کرده؟ 100؟

کاربر آقا هستم..

من افسردگی، اضطراب و وسواس داشتم با مشاوره حلش میکردم که تاثیری نداشت دکترم برام چند تا داروی دیگه ...

اگه تا الان دارو نخوردی به نظر من نخور خیلی عوارض داره همش گیج و منگی یا خوابی

اضطراب و افسردگیت در چه حده ؟

نه افسردگی دارم با وسواس زیاد

آسنترا رو برای درمان افسردگی و وسواس داده و الانزایین رو برای درمان افسردگی. طبق دستور پزشک مصرف کنید، حتما بهتر ميشين.

کاربر آقا هستم..