2789
نه، ولی دیدم در اطرافم و با این بیماری ها و داروها آشنا هستم. دارو برا یک ماه داد؟

بله علاوه بر اون فاموتیدین، پرانول، کلودیازیوپوکساید و اتدانسترون هم داده، و اینکه آروم خیلی کم حرف شدم دارم مصرف میکنم، عادیه درست میشه؟ ولی درونم اروم تر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله علاوه بر اون فاموتیدین، پرانول، کلودیازیوپوکساید و اتدانسترون هم داده، و اینکه آروم خیلی کم حر ...

چند وقته دارین مصرف میکنید؟ مشکل معده هم دارین؟

کاربر آقا هستم..

چند وقته دارین مصرف میکنید؟ مشکل معده هم دارین؟

نه بی اشتها شدم، گفت ممکنه اختلالات روانی روی گوارشت هم تاثیر بزاره و دائمی بشه. چون میل به غذام خیلی کم شده،

دو سه روزه شروع کردم

نه بی اشتها شدم، گفت ممکنه اختلالات روانی روی گوارشت هم تاثیر بزاره و دائمی بشه. چون میل به غذام خ ...

آهان. فاموتیدین و اتدانسترون رو برای گوارش داده بهتون. پروپرانول رو هم برای آرامش و تپش قلب داده. تازه اولشه کخ شروع کردین، تاثیرش از هفته سوم به بعد شروع میشه.

مطمئنا خوب میشین. در ضمن ممکنه با توجه به واکنش شما نسب داروها و میزان تاثیرشون، در ویزیت های بعدی دوز داروها رو کم و زیاد بکنه و یسری داروها رو حذف یا اضافه کنه. ولی شما مطمئن باشین که خوب میشین.

کاربر آقا هستم..