2777
2789
عنوان

زمان اقدام برای بارداری

1090 بازدید | 33 پست

سلام دوستان

زمان اقدام فقط موقع تخمک گزاریه؟

یعنی زمان دیگه اگه انجام بشه احتمال بارداری وجود داره یا نه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ زماني نيست كه شانس بارداري به هيچ عنوان نباشه

ولي درصدش خيلي كمه

نمونه اش تاپيك خاطره آگاهي از بارداريو بخونين متوجه ميشين كسايي بودن كه حتي ١ درصد احتمال نميدادن ولي باردار شدن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

قبل از تخمک گذاری هم احتمال بارداری خیلی زیاد بعضی اسپرمها خیلی زنده میمونن.  من بارداری دومم چون فک میکردم زمان تخمک گذاریم خیلی دیگست جلوگیری نکردم و باردار شدم.  

آحه چجوری احتمالش هست بایدتخمک باشه که اسپرم بارورش کنه دیگه.عمرتخمک آزادشده هم نهایتا۲۴ساعته

چجوريشو نمي دونم 

ولي هست

راسي من يه برنامه رو گوشيم دارم به اسم pc calender تقويم بانوان هست كه تو اون پريودي اينارو مشخص ميكني

هر روز ميگه امكان بارداري چقدره

به اينصورت كم، متوسط، زياد

هيچوقت نميگه نيست

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
چجوريشو نمي دونم  ولي هست راسي من يه برنامه رو گوشيم دارم به اسم pc calender تقويم بانوان هست ...

چون ممکنه یک ماه تخمک گذاری دیرتر یا زودتر اتفاق بیفته.بعضی ماهها اصلا تخمک گذاری نباشه وبعضی وقتها تخمک ها اندازه خوبی ندارن و بارداری رخ نده

من باید تا حالا پریود میشدم.ولی گفتم تا۱۳صبر کنم که یع ماه بشه بعد آزمایش بدم.میترسم منفی شه وگرنه تا حالا میدادم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️