2789
عنوان

باهمسرم برای بار اول رابطه داشتیم حالا اون عفونت گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3295 بازدید | 137 پست
چقدر نی نی سایت عجیبه مطمئنی دوست پسرت نیست چون اصلا منطقی نیست . باز دوسپسرتم بگه منطقی نیست

اصلا بیخیال شوهر و دوست پسر

من دارم خجالت میکشم جلوش

من همیشه تمیزم

بوی خوب میدم

عفونت ازکجااومد اخه هیچوقت سوزش و خارشی نداشتم من

نیازی نیست فوری بری دنبال طلاق

همه راه حل ها طلاق نیست عزیزم

درستش کن

تو ثابتش کن بعدش دیگه قبول نکن هیچ رابطه ای داشته باشید و بگو تا درمان نشدی نمیذارم

سرتو بگیر بالا

دردشون انداخته گردن تو و هیچ خجالتی هم نمیکشه

تو هم نیازی نیست واسه دردی که نداری خجالت بکشی

دلا خو کن به تنهایی که این حال تو می ارزد به تن هایی که سرهاشان فقط فکر هوس دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته حرف و حرکتش خیلی اشتباه بوده اما فضای اینجا جوریه که هرکس مشکلش رو میگه فوری میگن طلاق ، بیخبر از بعد های دیگه زندگی طرف و بعضیا هم تحت تأثیر این حرفا قرار میگیرن

دلا خو کن به تنهایی که این حال تو می ارزد به تن هایی که سرهاشان فقط فکر هوس دارد

خیلی ببخشیدا ولی خیلی دلیل بیخودی آورده برای جدایی و این از نظر من بهونه آورده این یک ریشه کارو بگرد پیدا کن بهش بگو اگه خیلی مردی همین حالا میریم با همدیگه دکتر تا ببینی این یه چیز خیلی طبیعیه و من مشکلی ندارم در ضمن تویی که به خاطر همچین مسئلهای میخوای جدا بشی همون بهتره که بشی

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

اووو چه ننره

طبیعیه این عفونتا اول رابطه

همسر منم از من کلبسیلا گرفت

یه دوره آنتی بیوتیک خورد خوب شد

کشنده نیس که

یه سری مردا همچین ادا میان انگار قراره بوبولشون خشک شه بیفته

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

خیلی ببخشیدا ولی خیلی دلیل بیخودی آورده برای جدایی و این از نظر من بهونه آورده این یک ریشه کارو بگرد ...

ممنم نمیخوام چیزی بگم که خدایی نکرده منجر به اتفاق جدایی و اینا بشه نه فقط بهش بگو اگه خیلی مردی بیا بریم دکتر اون وقت میفهمیم مشکل از کیه یا از چیه اگه خیلی سواده رابطه جنسیو داشته باشی باید بفهمی که این یه امر طبیعیه به خاطر خالی نشدنه اسپرم و موندن منی داخل مجاری اینو دیگه یه آدم معمولی هم میدونه

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

خب من اصلا عفونت نداشتم هیچوقت در طول زندگیمازکجا اوند این

یعنی قراره هر چی پیش بیاد بندازه تقصیر تو؟

فقط دقت کن کلا سیستمش اینجوری نباشه که بدبخت میشی.

هزارتا دلیل میتونه داشته باشه، حالا شانس تو افتاد زمان بعد رابطه.

اووو چه ننرهطبیعیه این عفونتا اول رابطههمسر منم از من کلبسیلا گرفتیه دوره آنتی بیوتیک خورد خوب شدکشن ...

😁

الان بحث اینه که اون اقا بخاطر یه چیز کوچیک که قابل حل شدنه طلاق میخواد

اگر خدانکرده یه مشکل بزرگ پیش بیاد میخواد بازم شونه خالی کنه

پس به نظرم بذار بره پی زندگیش ازین برات مرد درنمیاد

البته تو هیچی نگو شاید هیجانی تصمیم گرفته بعدا پشیمون بشه از حرفش

اصلا بیخیال شوهر و دوست پسرمن دارم خجالت میکشم جلوشمن همیشه تمیزمبوی خوب میدمعفونت ازکجااومد اخه هیچ ...

ربطئی ب تمیز بودن نداره عفونت گاهی وقتا بی علامت هست

از همسر همچین چیزی غیر ممکن هست

راستشو بگو کسی قضاوت نمیکنه

اگر باهم دوستید ممکنه کار خودش رو انجام داده حالا میخواد ولت کنه یا اینکه خیلی این چیزا دیده براش جالب نبوده اندامت

همه ایناهم بهانه هست

ببین کار بلده یانه تو رابطه کسی که باراولش باشه خیلی وارد نیست و سردرگمه واسترس داره اگه کار بلده حتما خودش داشته داده شما

عفونت براخانم ها از اب ناسالم که مثلا برن باغی جایی خودشون رابشورن هم منتقل میشه

یک موقع حواست باشه زگیل نداشته بهت بده بعد بندازه گردن تو