2821
2789
عنوان

خیلی زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 34 پست
منو هیچ کس نمیشناسه بخدااا تو این هفته چهار نفر ب محضی ک دیدن گفتن ن گفتن سلام ن هیچ فقط گفتن چرا خو ...

خوب چرا واقعا؟

عمل های زیبایی برای کسایی هست که واقعا نیاز دارن مثلا صورتشون سوخته یا بینی شون کج بوده از اول و حالا اگرکه تو بدون هیچ ایرادی میخوای عمل کنی خوب حداقل قبلش یکم فکر کن که بعدا پشیمون نمیشی؟ برو مشاوره بگیر که باید چیکار کنی و یک جای معتبر برو نه اینکه همینجوری بری عمل کنی و اینطوری بشه آخه فقط ایران اینطوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا چرا آقایون انقدر توجه میکنن و نظر میدن؟😂 همیشه دیدم آقایون خیلی بیشتر میفهمن و نظر میدن😂

والا دقیقا من اکثرا آقایون گفتن بهم اخه مثلا مرد پنجاه ساله بگو ب شما چ ربط داره تو کارهای زنونه دخالت میکنی

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

اخ خدا ازاین دکترای ناوارد نگذره🥲بنظرم برید پیشه یه دکتر با وجدان و وارد .تا یه راه حل درستی بهتون ...

والا اهزینشو هم خیلی زیاده واسه یکم تغییر صد میلیون میگیرن

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت