2821
2789
عنوان

دختر باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 63 پست

فقر فرهنگی کودک همسری و.....

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز هر سنی که تو بگی ، چرا اون اینقدر بولده اما اتفاقات تو کشور خودمون رو نمیبینی؟ اینم دسته کمی از ...

چون رابطه جنسی که دختر خودش هم بخواد تو خارج از کشور هم زیاده

و متاسفانه تو ایران هم زیاد شده

من به هیچ عنوان نه ازدواج تو سن پایین، نه دوستی با جنس مخالف تو سن پایین، نه رابطه به هر شکلی تو سن پایین، نه اون اپستین لعنتی هیچکدوم و تایید نمیکنم

و راجع به ازدواج دختران تو سن پایین تو کشور ما هم چطور میگی صحبتی راجع بهش نشده؟! این همه آدم دارن میگن و ...و خیلی خیلی خیلی میزانش کم شده

ولی عزیزم ازدواج، رابطه، دوستی... هیچکدوم از اینا فرقی ندارن...هیچکدومشون برای دخترای اون سن خوب نیست

خصوصا با این روش های تربیتی ما

شما احتمالا منظورت همین بوده ولی طوری تو اول تاپیکت گفتی انگار داری اپستین و رابطه داشتن و ... رو توجیه میکنی

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
چون رابطه جنسی که دختر خودش هم بخواد تو خارج از کشور هم زیادهو متاسفانه تو ایران هم زیاد شدهمن به هی ...

نه فقط خستم از جهل آدمای اطرافم ، دلم میسوزه به حال اون بچه که بخواد سن کم چه رابطه داشته باشه چه ازدواج کنه چه هر کدوم از اتفاقاتی که میگی براش بیوفته...و اینکه کم نشده جدا ، من هی میبینم زیادتر هم شده

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم