2821
2789
عنوان

دختر باردار

109 بازدید | 63 پست

یکی از دوستام که بارداره رفته بود بهداشت برای مشاوره دوران حاملگی و اینطور چیزا ، گفت اونی که کنارم نشسته بود خیلی جوون میزد چهرش اینقدر که بیبی فیس بوده..اول فکر میکنه شاید بخاطر اینه که اینقدر کوچولو دیده میشه اما بدنش گفت چون باردار بوده باد کردههه و بزرگ شده ولی خب از چهره معلوم بوده ، بعد گفت خیلی عادی ازش پرسیدم چند سالته گفت متولد اسفند سال نود و یکممممم....یعنیییی حساب کن دیگه نود و دویی میشه بعد شیش ماهه حامله بوده خدا😐😵💫 بعد جالب اینجاست کوچکترین قربانی پرونده اپستین ۱۴ سالش بوده...یعنی ایران اصلا جایی برای حرف نمیذاره 😂😐 توروخداااا تورو هرکی میپرستید تا وقتی دخترا و پسراتون به سن قانونی نرسیدن نگید ازدواج کنن بخدا دارین ظلم میکنید در حقشون اونا نفهمن شما حداقل بفهمید پدر و مادر گرامیییی.....اینم بگم همون دختر انتخاب کرده زایمانش طبیعی باشه ، دختر دوازده ساله😵💫 بعد من با این سنم هنوز اسم خواستگار و ازدواج میاد میترسم... والدین گرامی اگه قراره اینطور با اینده بچه بازی کنید یه لطفی کنید و بچه نیارید واسه لذت چند دقیقه خودتون یه آدم رو بدبخت نکنید

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقر فر هنگی

خیلیه تو این قرن و تو این سال همچنان اینطور زندگی کردن

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

هعی خواهر من تو مامایی دختر همینقدری دیدم که با چندین نفر بود و زگیل داشت یا دختر ۱۳ ساله حامله از د ...

خدا لعنتشون کنه که مسئولیت پذیری هم ندارن

چی بگم من ۲۲ سالمه میگم بچه ام

منم😂

هیچ وقت این رو متوجه نشدم که دختره 12 13 ساله با دوست پسرش رابطه داشته باشه ، خودش خواسته ولی اگه ازدواج کنه

همه میگن واااااااای

فقر فرهنگیه اجباره خانوادست

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

تقریبا 1 سال از خواهر من کوچک تر. 🤦♀️🤦♀️

درسته نسل جدید همه چیز رو میدونن ولی بازم بچه هستن بارداری دختر 13، 14 ساله ظلمه

یاد اون فیلم افتادم که دختر حامله بود ولی بازم عروسک بازی میکرد

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

اپستین ۱۴ ساله ؟؟

چند ساله بگم خوبه؟