2789

تمام تصورم اینه که برم محضر عقد کنم بعد یه ماه برم سر خونم بدون هیچ مراسمی

اصلأ علاقه ای ندارم

داداشم داره ازدواج میکنه خانومشو میبینم این همه داره دوندگی میکنه اذیت میشه هزینه های بالا و سنگین

اصلأ نمیتونم درک کنم چرا من این جوری نیستم همین الآنشم از مجبوری دارم مراسمش شرکت میکنم

هزینه آرایشگاه و لباس و کادو و همش از گرونی مثل یه زهر میمونه برام که داره تحمیل میشه

از طرفی مجبورم و برای حفظ ظاهر و آبرو باید این کار انجام بدم

دقیقا به خاطر هزینه هاشه....اگه پولش بود،همه چیش خوب بود

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

اشتباه میکنی این زنا قدرشون بیشتر دونسته میشه تو جامعه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم و دقیقاً همین کار رو هم کردم.حالا زمان ما گرونی نبود و شرایطش هم بود اما بازم درک نمی کردم این همه دغدغه رو برای ازدواج همون رفتم محضر عقد کردم و بعدم رفتم سر زندگیم.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

منو همسرمم مثل تو بودیم دقیقا. اگه نظر دوتاتون همینه و همدلین و ازدواج سنتی نیست همینجوری که میخوای بکن. ماعم عقد و عروسی یکی کردیم و رستوران غذا دادیم خیلی راضیم هنوزم. فقط لباس عروس دوست داشتم پوشیدم