2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واااااولش کن بابا، منم بودم ناراحت میشم

بعد جلسه ۳ ساعت گریه کردم و با خدا دعوا کردم روم فشار بود

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بابا بخدا چت جی پی ای خیلی خوبه، اول اونو. امتحان کن اگه نتیجه نگرفتی برو سراغ روانشناس

اشتباه تایپیه جی پی تی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

اسی یا مشاورت رو عوض کن یا اگه مشکلی چیزی داری نمیدونی دقیق مشکلت از کجاست باید بری روان پزشک اون تشخیص میده بعد دید نیازه ارجاع میده مشاور

اگرم صرفا با درد و دل کردن مشکلت حل میشه یه دوست خوب که گوش شنوا داره بهتر از این تراپیستته

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بعد جلسه ۳ ساعت گریه کردم و با خدا دعوا کردم روم فشار بود

واسه چی گریه میکنی دختر الکی خودتو ناراحت نکن اون بی شخصیت بوده

روانشناسای الان به درد نمیخورن

من بودم میگفتم فکر نمیکنم نیاز باشه به شما توضیح بدم میتونی مشکلمو حل کنی بفرما نمیتونی جلسه رو تمومکنیم

من سرکار میرفتم مجبور بودم آخرین نوبت برم پیشش با چشمای بسته و خمیازه باهام حرف میزد😐 خب لعنتی وقتی کشش نداری ساعت کاریتو کم کن کمم که پول نمیگیری ۴۰ دیقه ۲ تومن! پررو بهمم برمیگشت میگفت آخر تایم میای پیشم انرژیت مثبته خستگیم در میره😐

تنها رضایت تو دنیا، خود کلمه "رضایته"

واسه چی گریه میکنی دختر الکی خودتو ناراحت نکن اون بی شخصیت بوده روانشناسای الان به درد نمیخورنمن بود ...

من ت فشار بودم اینم هی میگفت به فلان شخص وابسته ای بخاطر وابستگی مالیه؟ تهش میگفت اگر مشکل مالیه قطع کنیم من حواسم نبود یه ۰ کم زده بودم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

من سرکار میرفتم مجبور بودم آخرین نوبت برم پیشش با چشمای بسته و خمیازه باهام حرف میزد😐 خب لعنتی وقتی ...

۲ میلیون برای ۴۰؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۶۰۰ میدم میگم گرونه

خیر سرم فکر کردم دکتر خوبیه از اینترنت پیداش کردم دیدم کامنتای مثبتش زیاده رفتم

افسرده نشدی ۲ میل 😂