2789
وای منم اولین روانشناسی که رفتم همینجوری بود خودشم هی چرت و پرت میگفت وقت بره😂 سه بار عوض کردم تا ب ...

همشم میگفت برا جلسه بعد باید زودتر هماهنگ کنی پر میشه فقط راجب جلسات آینده صحبت میکرد

بعد برگشته میگه از صبح تا شب دارم مشاوره میدم قسط دارم🙄🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشم میگفت برا جلسه بعد باید زودتر هماهنگ کنی پر میشه فقط راجب جلسات آینده صحبت میکردبعد برگشته میگه ...

جلسه بعد دیگه نرو پیشش

تراپیستت رو عوض کن از این کمکی بهت نمیاد

دانشجو🧠

راستش من با شوهرم مراجعه کردیم با سواد بود پولکی هم نبود ولی بالاخره طبق تعرفه پولشو گرفت آنچنان نتیجه نداد حرفاش فقط موقتی تاثیرگذار بود نمیدونم چیا به شوهرم گفته بود واسه همین تاثیر چشمگیری ندیدم

تعداد روانشناسا خیلی زیاد شده خیلی کم میشه روانشناس خوب پیدا کرد

بابا بخدا چت جی پی ای خیلی خوبه، اول اونو. امتحان کن اگه نتیجه نگرفتی برو سراغ روانشناس

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

یه بار ساعت 7 به ما نوبت داده بود تا ما آدرس مطبو پیدا کنیم شد 7وربع....

هر تایمش فقط نیم ساعت بود.

مطب کلا خالی بود هیچ مراجعی هم نداشت.

فقط فقط یک ربع باقی مونده رو به حرفام گوش کرد و گفت برای جلسه آینده نوبت بگیرید.

منم دیگه نرفتم... ما که قرار نبود حق کسی رو بخوریم کسی تو مطب نبود کسی هم بعد ما نرفت تو مطب

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.