2821
2789
عنوان

زندگی معلق

17 بازدید | 6 پست

این اولین تاپیک منه اینجا میزارم و میخواستم صرفا نظر بقیه خانومارو بشنوم اگر در شرایط من بودن.

من ۱۴ سالم بود تو خانواده سنتی و روستایی ازدواج کردم و ۱۷ سالگی اومدم خونه خودم. الان ۲۹ سالمه، همسرم ۳۷ سال بچه هم نداریم.

تحصیلاتم و تو یکی از بهترین دانشگاه ها تا ارشد ادامه دادم و الانم مشغول به کارم ( البته که از کارم راضی نیستم)

همسرم خیلی مرد مهربون و با درکی هست ولی انگار واسه هم ساخته نشدیم از اول نتونستم حس عاطفی بهش داشته باشم، نه علاقه نه ابراز احساسات نه رابطه جنسی درست. دوتا دوست زیر یک سقفیم و بدون چالش زندگی میکنیم. ولی هردو میدونیم که این زندگی نیست که میخوایم. سالها مشاوره رفتیم تاثیر نداشت، چون شب عروسیمون از بستگان نزدیک فوت شد و عروسی تقریبا نصفه برگزار شد گفتن باید برید دعوا و طلسم بازم فایده نداشت🥲یه مدت من بفکر مهاجرت افتادم که به این بهونه این زندگی تموم شه، نشد. بخاطر خانواده و ترس از آینده جدا نشدیم.

همسرم از لخاظ فیزیکی قدش کوتاهه و یک دلیل عدم میل جنسی همینه، یعنی هردو ۱۶۵ هستیم، از لحاظ مالی هم شغل آزاد و متوسط رو به پایینه بیشت، ولی از لحاظ انسانی و اخلاق واقعا خوبن🥲

واقعا موندیم تو یه زندگی که نمیدونیم چیکار کنیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.