2789
عنوان

باورم نمیشه زن فامیلمون اصرار به طلاق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 75 پست
این زن شنیدم خیلی به خانواده شوهر بها میداد،براشون همه کار میکردباهاشون راحت بود مثلا چند شب خونشون ...

از اون نترس که های و هوی دارد از اون بترس سر بتو دارد و باهوش و تیزبینه و در سکوت نقششو میکشه نه مثل زنای ساده خودشونو تابلو میکنن حرف حقم میزنن ولی اخرش بده میشن همه طلبکارشون میشن

خب الان ربطش به شما چیه لابد یچیزایی هست ک نمیدونی چیکار ب زندگی مردم داری

خوب اینو نوشتی فهمیدیم سواد داری

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه بعد دوتا بچهاینا همیشه مسافرت و تفریحشون به راه بودمن واقعا به خانوم غبطه میخوردم😪

خب زرنگ بوده همون مدتم با شوهرش بوده سرویسو و تفریح و عشقو حالو از شوهرش میکشیده بیرون

احتمالا الان داراییهای مردو بگیره سهمشه دیگه

خوب اینو نوشتی فهمیدیم سواد داری

چه ربطی به سواد داشتن داشت کاری جز فضولی تو زندگی مردم ندارید حرف حق هم میشه هضمش براتون سخته کسی بی دلیل زندگی شو با ی بچه خراب نمیکنه 😒

از اون نترس که های و هوی دارد از اون بترس سر بتو دارد و باهوش و تیزبینه و در سکوت نقششو میکشه نه مثل ...

خوب اون دور خانواده شوهر میگشت که زندگیش حفظ بشه

من در درجه اول توشوکم،دردرجه دوم ناراحتم براش

بچه هاشم خیلی نازن،دلم براشون میسوزه

مگه همه ی ما خانما باید قهر بریم خونه ی پدرمون؟؟ تو خونه ی خودمون نمیتونیم قهر باشیم؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اخه ابن زن این مدلی نبودشوهرم همکار مرده هست میگفت قبل ترها هم خبانت کرده و زن متوجه شدهاین جریان دو ...

عزیزم صبر آدما حدی داره

به خصوص اونایی که تو خودشون میریزن یه دفعه ترمز میبرن

این خانم به قول خودت همه جوره خودشو با هر شرایط خوب و بدی وفق داده

این بوده مزد دستش

یه جا دیگه خودتم بخوای نمی تونی تحمل کنی

چون کاسه صبرت لبریز میشه

I will always love you❤️💖💗

عزیزم ما خانما که یه شبه صبرمون لبریز نمیشه .قضیه این خانمم خرابترازاین حرفاست ..بیچاره حتما دیگه بعداز چند سال که آبرو داری کرده ...دیگه طاقتش تمام شده ..ما ویترین زندگی بقیه رو میبینیم ..باطنش الله اعلم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

چه ربطی به سواد داشتن داشت کاری جز فضولی تو زندگی مردم ندارید حرف حق هم میشه هضمش براتون سخته کسی بی ...

چون من قبلا خیلی تو زندگیم مشکل داشتم و همه حتی خانواده خودم این زن تو سرم میزدن

منم سکوت میکردم اما تو دلم میگفتم اونم اگه یه زمانی کارد به استخونش برسه حتما قهر میره!

حالا ربطش فهمیدی؟

دقیقا 😂شوهره هم شل تنبون حتما دست گلهایی به اب داده زنه هم در کمال شکیبایی نشسته تماشا تا موقش برسه

نه من منظورم دوست اون خانومه

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋