2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم موندم منم.

خیلی سخته مغزم ترکید از بس فکر کردم از طرفی باید تمام پولای جمع کردم بدم و اصلا نمیدونم آیندم بهتر میشه یا نه

لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

خیلی سخته مغزم ترکید از بس فکر کردم از طرفی باید تمام پولای جمع کردم بدم و اصلا نمیدونم آیندم بهت ...

من فقط از تنهایی میترسم

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

نمیدونممن همیشه دو دل بودم و هستم سر این موردهنوز نتونستنم به تصمیم قطعی برسم

منم از طرفی مامانم میگفت برو قبلا ولی وقتی خواستم جدیش کنم برم کلی گریه زاری کرد که نرو هم باید کلی هزینه کنم و تمام پس اندازم میره هم دیگه خفه شدم

منم از طرفی مامانم میگفت برو قبلا ولی وقتی خواستم جدیش کنم برم کلی گریه زاری کرد که نرو هم باید کل ...

من مامان بابام اوکین با این موضوع

من نیستم ولی

تک فرزندم جونم رو برای اون دو تا میدم چجوری ولشون کنم اخه

اصلا هر جوری فکر میکنم مهاجرت برای من نیست

من مامان بابام اوکین با این موضوعمن نیستم ولیتک فرزندم جونم رو برای اون دو تا میدم چجوری ولشون کنم ا ...

منم دلم برا مامانم میسوزه چون فقط من بهش اهمیت میدم ولی از طرفی اصلا نمیدونم چکاری کنم اینجا و عمر زود میگذره

شما مهاجرت کردی عزیزم ؟ اگر بله واقعا میارزید غربت سخت نیست؟

نه ولی قصدش رو دارم ، تارگتم آمریکاس مجبورم تا تموم شدن دوره این رییسجمهور تموم بشه ک وضعیت تراول بن مشخص بشه تا اون موقع دارم مهارت هام و زبانم رو بهتر میکنم

راستش بستگی ب خودت داره حقیقتا غربت بخاطر دوری از خانواده ات سخته وگرنه همه جا ایرانی هست فرهنگ ایرانی هست

نباشه هم میتونی وفق بدی خودتو با فرهنگ جدید

آدم ک تا ابد نمیتونه بمونه ور دل خانواده اش بلاخره ک یه روز جدا میشیم حداقل دلمون خوش باشه ک زندگی خوبی ساختیم

««کاربر خانم»» / ای کاش دخترامون یاد بگیرن تا وقتی که با یه پسر سر سفره عقد ننشستن جدیش نگیرن