2789
عنوان

ر یدم تو این زندگی

36 بازدید | 13 پست

ما خانما چقدر باید بد بختی بکشیم ... دشمن اصلیمون هم یه مشت خاله خان باجی عقب موندست ... روند عادی بدنمومحتی توسط همحنسامون هم درک نمیشه همه پریودی راحتی ندارن بعضیا جونشون بالا میاد تا تموم بشه اون دوران از نظر روحی و جسمی میریزن به هم خیلی شدید ولی باید سعی کنند درس و کار و بقیه کوفت و زهر مارها رو عادی جلوببرن چون حتی یه معلم یه استاد یه کارفرما به همکار یه دوست خانم هم درکشوننمیکنه .

کاش میشد بجای رقابت روی برجسته و فرورفته بودن قسمت های بدنتان و روش های جذب مردها روی آگاهی و حمایت تون کار میکردین بجای تور کردن شوهر بقیه سطحفکریتونم ارتقا میدادین واقعا آدم از تباه بودن جامعه دیوونه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد بجای رقابت روی برجسته و فرورفته بودن قسمت های بدنتان و روش های جذب مردها روی آگاهی و حمایت ...

دقیقا خیلی از همجنسها هیچوقت شرایط جسمیتو توی پریودی و زایمان و غیره درک نمیکنن بعد هم یک سری پیکمی میان میگن بیچاره آقایون تو این شرایط اقتصادی و فقط هم به فکر تور کردن شوهر اند

دقیقا خیلی از همجنسها هیچوقت شرایط جسمیتو توی پریودی و زایمان و غیره درک نمیکنن بعد هم یک سری پیکمی ...

نمیدونم اون عقده ای که نسبت به همجنس خودشون دارن علتش چیه ... من واقعا بیشترین آسیب رو از خانما ها دیدم

نمیدونم اون عقده ای که نسبت به همجنس خودشون دارن علتش چیه ... من واقعا بیشترین آسیب رو از خانما ها د ...

آره منم همینطور دیدم که چیزی که ازم دریغ کردن برای آقایون به بهترین نحو انجام دادن نمیدونم شاید چون حسادت بطور کلی در خانمها بیشتره و اکثرا پیکمی هستن میخوان با له کردن خانمهای دیگه خودشونو بالا ببرن و شوهر تور کنن

آره منم همینطور دیدم که چیزی که ازم دریغ کردن برای آقایون به بهترین نحو انجام دادن نمیدونم شاید چون ...

دقییییقا ببین یعنی از کار اداری بگیر رفتارش با مردها و من زمین تا آسمون فرقش بود تا استاد و مدرس و همکار و همکلاسی و همه چی در حالیکه مردها اینحورمواقع پشت همدیگن ... بدبختی اینه حالت بد باشه پرویدم باشی اولین آدم همون همجنست حالتو بدتر میکنه درک نمیکنه در حالیکه اون روند رو بدن اون هم داره