2789
عنوان

باید معاینه شی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 84 پست
شما شاید بهتره اصلا در سایت زنانه اونم در همچین تاپیکی که مربوط به مسائل رابطه هستش شرکت نکنید و حد ...

حالا من زن ندارم و دلیلی نداره شرکت نکنم همه ما خواهر و مادر داریم مسائل عادی زندگی هست

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب من خودم و خانوادم مخالفنزشت و توهین به حساب میاد از لحاظه روانی اذیت میشم که همه چیو هی باید بهش ...

ب نظرم چنین چیزی قانونی هم به حساب میاد که حتی اگه دختر عقدی بخاد طلاق بگیره باید ببینن اگه باکره بود چقدر مهریه بهش تعلق میگیره و....

میگم یعنی کلا قانون هم هست

خیلی زشته این حرفکاش فقط همین بودگیره گیر

کات کن پس چون همچین ادمی یه تایمی تو زندگیم بوده

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

الان که هیجان شروع زندگی با شما رو داره و شما رو خیلی شدید میخاد و پیگیر هست بهت شک داره.

بعدا که یه کم رفتین جلوتر و همه چی عادی شد؟

اونموقع شک نمیکنه دیگه؟ فقط همین مورد شک ش هست؟ موردی دیگه برای شک کردن ش پیش نمیاد؟

هم خیلی شکاک هست و هم خیلی پررو و از خودش مطمئن.

قطعا افکار سمی دیگه ای هم داره. شرایط ش خیلی باید عالی باشه که با شرط بتونی باهاش ازدواج کنی

الان که هیجان شروع زندگی با شما رو داره و شما رو خیلی شدید میخاد و پیگیر هست بهت شک داره.بعدا که یه ...

مرسی از حرفاتون .

هیچ شرایطه خاصیم ندارن آخه. فقط میگه دوست دارمو همین

حتی من درباره ی آینده و پیشرفت صحبت کردم گفت نه ادم باید ساده زندگی کنه..

خودشم گفت من گیر میدم بهت والا رو مخه خودمم بود. اینجا هم پرسیدم دیدم واقعا شکاکه. ارتباطمو کمتر کردم که تمومش کنم

مرسی از حرفاتون .هیچ شرایطه خاصیم ندارن آخه. فقط میگه دوست دارمو همینحتی من درباره ی آینده و پیشرفت ...

انشالله هر چی خیر و صلاح هست برای همه اتفاق بیافته.

اول زندگی واقعا باید با هیجان باشه و بدون مشکل. آینده قابل پیش بینی نیست ولی حداقل اول زندگی راحت زندگی کنیم.

بعدش اونقدر بالا و پایین خواهیم داشت.

الان کوتاه بیای بعدش باید تا اخر عمر کوتاه بیای همین الان از زندگیت مثل یه اشغال پرتش کن بیرون معلوم نیست خودش چیکار بوده که اینجوری شک داره بهت واقعا نباید میزاشتی حتی بیاد جلو باید وقتی این حرفو زده با پشت دست میزدی دهنش دندوناش بریزه تو حلقش مگه تو خبابون پیدات کرده که ببرتت چکت کنه اعتماد نداره هررررری من جای تو حرص خوردم یعنی اگه پیشم یود اینقد زده یودمش که قابل شناسایی نبود