2789
عنوان

باید معاینه شی

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 86 پست
من اینو بهش گفتم.گفت داری توهین میکنی من همچین ادمی نیستم .حرفایه من توهینه حرفایه اون حق و بجا

بگو پس بشین سرجات ... اضافی نخور

اصلا خودتو کوچیک و بی ارزش نکن کسی که همچین درخواستی میکنه باید همون اول بذاریش کنار

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

اینطور گواهی وجود نداره بخاطر بافت اسفنجی اصلا مشخص نیست

حضور شما در این تاپیک و ریپلای زدنتون روی من با امضاتون در تضاد 100 درصدیه لطفا دیگه هم ریپلای نکنید!

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حضور شما در این تاپیک و ریپلای زدنتون روی من با امضاتون در تضاد 100 درصدیه لطفا دیگه هم ریپلای نکنید ...

😂😂😂😂 الحمدلله

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

شکاک هم هست. یعنی از حرفاش مشخصهکه هی باید ثابت کنم خودموجالبه بدونید کاملا خونواده ها همو میشناسن و ...

عزیزم سنتم کمه کلی موقعیت بهتر برات جور میشه بذارش کنار

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

خودشم میره معاینه بشه؟

میگه میرم. ولی موضوع این نیست

من توهین میدونم همچین کاریو و ببخشید بابته این حرفم ولی یکی میتونه باکره باشه ولی رابطه داشته باشه

ذاتا شکاکه از دیشب ذهنم درگیره

بد هست یا نیست... تفکر شخصی من اینه جهت بستن دهن اونها و یک مدرک محکم داشتن برای آزار و اذیتهای آیند ...

منم همینطور زیبا

ولی قشنگ نیست یه پسر به همچین چیزی حتی فکر کنه

اگر انقدر بی اعتماده

میگه میرم. ولی موضوع این نیستمن توهین میدونم همچین کاریو و ببخشید بابته این حرفم ولی یکی میتونه باکر ...

حق با توئه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بعضی جاها هنوز رسم دارن ..به چشم بد به این حرف نگاه نکن بزار پای رسم و رسومشون

ما جفتمون از یه جاییم

من نشنیدم همچین رسمی باشه

بعد هی میگه الان بت گیر نمیدم ازم فرار نکنی:/// یعنی بعدا گیر میدم

😂😂😂😂 الحمدلله

شما شاید بهتره اصلا در سایت زنانه اونم در همچین تاپیکی که مربوط به مسائل رابطه هستش شرکت نکنید و حد خودتون رو بدونید! من اگر شوهرم به هر دلیلی در چنین سایتی حضور داشته باشه و در همچین تاپیک هایی هم شرکت کنه مطمئنا تصمیمات جدیدی اتخاذ میکردم