2789
عنوان

چالش مهریه (خانوم ها و دخترا و اقایون و پسرا بیایید)

| مشاهده متن کامل بحث + 14315 بازدید | 820 پست

مهریه مد نظرم

۱۴ سکه

آزادی ۱۴ زندانی دربند توسط آقا

کاشت ۷۷راس درخت درطول زندگانی با همسر آینده

و تصنیف اموال درصورت حذف ۱۴سکه

حق حضانت فرزند در صورت داشتن فرزند مشترک

حق کار و درآمد

حق خروج از کشور

از سال ۱۴۰۵ تصویب رسیده حداکثر مهریهای که قانونا قابل مطالبه هس معادل ۱۴ سکه بهار آزادی یعنی میشه حد ...

فرمایش شما صحیح فقط کنجکاو شدم بدونم طبق کدوم ماده قانونی بود توضیحات شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یزید اون مهریه رو خلیفه نمیتونه بده

مهریه های قدیمی که طلا و سکه ارزون بوده همینه

خاله منم عروس ۲۰ سال پیش بوده ۷۰۰ تا سکه مهریه ش کردن به جز دو تا سرویس طلایی که خریده و جهیزیه کامل و...

فرمایش شما صحیح فقط کنجکاو شدم بدونم طبق کدوم ماده قانونی بود توضیحات شما

مجلس تائید کرد مهریه که در سال ۱۴۰۴ تصویب شد اجرای اش هم شده از اول سال و بر محدودیت ضمانت کیفری تا ۱۴ سکه تمرکز داره فقط ،ولی متاسفانه خیلی ها نمیدونن کل مهریه اجرا میزنن اونطرف تاسف وحشتناک یکسری از وکلا ها حق کل مهریه از اون خانم هزینه وکالت میگیرن دیگه نه ۱۴ تا

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

به عنوان یه پسر ،اگه بخوام ازدواج کنم ، اونقدر مهریه قبول میکنم که عرف و منطقی باشه ، مهریه حق زن ه ...

خوبه بالانخره یکی نگفت به مهریه اعتقاد ندارم

شروط ضمن عقد چی؟

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

مقدار مهریه برام مهم نیست و دوست دارم به خود پارتنرم بسپرم و برام یک جور هدیهست. پیشنهاد خودم یک سکه بود. ولی او پیشنهادش به شکل گذرا یه ملک بود. برام مهم نیست زیاد.

ولی شروط ضمن عقد کاااامل میخوام.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.