2789
عنوان

چالش مهریه (خانوم ها و دخترا و اقایون و پسرا بیایید)

| مشاهده متن کامل بحث + 14315 بازدید | 820 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای ندادن چه سنگ و چه زر ، تو این وضعیت طرف ۵ تاشم نمیتونه بده پس چه ۱۰ تا چه هزار تا فرقی نداره

بنظرم مهریه ی بالا بد نیست

حالا درست نیست من از زن داییم طرفداری کنم ولی مهریه ش هزار تا سکه بود میخواست جدا بشه اندازه ی فکر کنم ۳۰ تا سکه دادگاه براش تعیین کرد داییم داد

بعدم ماهی ۱۵ تومن ...خرج دخترشونم جدا

حالا هر چی حقوق پایین بره بالاتر سهم مهریه ی خانوم هم میره بالاتر ...اگر داییم بهش نده راحت میره شکایت میکنه

مهریه نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد فضایی

اونا که مهریه بابا قبول میکنن معمولا چیزی ندارن ترس از دست دادن ندارن

😆😆😆آره هیچی نداشت دانشجو بی پول

البته عزیزم اون موقع رسم بود مهریه ی بالا

الان دیگه هم دخترا هم پسرا عاقل تر و روشنفکرتر شدن

به عنوان یه پسر ،اگه بخوام ازدواج کنم ، اونقدر مهریه قبول میکنم که عرف و منطقی باشه ، مهریه حق زن ه ، عین حال ، مهریه بالا هم ضامن خوشبختی نیست ، آنقدر قبول میکنم که بتونم بدم .

ب نظر من اصلا مهریه مهم نیس ! ازدواج قبلیم مهریه ام ۵۰۰ سکه بود ک بخشیدم تا با هزار سختی تونستم ازش جدا بشم .پوستم کنده شد تا بتونم طلاقمو بگیرم. ب نظرم موقع عقد باید حق طلاق گرفت . و مرد هم سه دنگ خونشو ب نام بزنه . مهریه همون ۱۴ تام خوبه . الان من در شرف ازدواجم خودم گفتم مهریه ام ۵ تا باشه ولی سه دنگ خونه شو ب اسمم میزنه حق طلاقم میگیرم .

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑