2789

یه مرده تنهاست.شوهرم میگه به صاحب خونش اطلاع بدیم برای وجه خونش خوب نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حتما که بگید ..فردا روز لاشی بازی خاش گریبان شما رو هم میگیره

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوه اوه

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

چجوری تا از حد از مسایل همسایه ها اگاهید

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

حتما به صاحبخونه اطلاع بدین فاز این باکلاسا رو نمیفهمم که میگن چیکارش دارین؟! اینا دارن اونجا زندگی میکنن و بچه تربیت میکنن خونه فساد که نیس محل زندگی ادم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
چیکارش دارید اگه مزاحمتی نداره دنبال دردسرید

یعنی چی محیط زندگیه.خونه فساد که نیست.هر روز دوسه تا دختر میان

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

حتما این خودش یک جور نهی از منکره

و اینکه در برابر کار اشتباهش خنثی نباشیده

ولی در مورد اقاهه میدونی؟ادم خطرناکی نیست؟

همسایه پایین ما شراب میفروشه همه میترسن ازش چون خطرناکه نمیتونن از دستش شکایت کنن

بالاخره شما پاینشون دارید زندگی میکنی!

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد