2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین آدم های تحصیل کرده و پولدار بیشتر میرن سمت همین دخترای فقیر ولی این پسرای کارمند هست که ماهی 20 حقوقشونه فقط دلشون خوشه یه جای دولتی کار میکنن یه جور با افتخار میرن دنبال دخترای که سطح بالا هستن و خیلی هم براشون مهمه دختر شاغل باشه منی که پسرم حالم بهم میخوره از همچین پسرای

میدونی چرا سوالت عجیبه؟

چون سالیان ساله اجتماع لایه های مختلف داره

الان دخترهای قشر محروم اجتماع بی شوهر موندن؟ نه

اتفاقا سریعتر ازدواج میکنن چون اگر هزار تا کارگر و ... باشه خواستگاری اون دختر میرن ولی هیچکدومشون از یک خانم دکتر درخواست ازدواج نمیکنه

مگر اینکه ازدواج همسان نخواهی یا خودت تلاشی در جهت ارتقای خودت نکنی

بله خودمو خواهرامو گرفتن 😂 خواستگار هم زیاد داشتیم فقر ما در حدی بود ک ماشین قراضه هم نداشتیم حتی ی خونه کلنگی دو اتاق خوابه بود خونمون...چیزی ک میشنیدیم مودبو با حیا و درسخونو یکمم چهرمون قشنگی داشت

اتفاقا امروز صبح بحث همسایمون بود که سه تا دختر داره. شوهر اولی پزشکه. دومی مهندس نفته. ما میخوایم بریم خواستگاری سومی. پسرعموی من معلمه و مغازه هم داره ولی نمیدونیم در حد بقیه دامادا هست یا نه.

پدرشون سنش خیلی بالاس و ماشین نداره و یه خونه خیلی کوچیک و قدیمی دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
🥲 ولی خیلی تاثیر داره وضع مالی دختر با چشم خودم دیدم

اونکه ۱۰۰ درصد ..ولی کار خوبه خدا خودش درست کنه ..خوبه واسه خودت بیاند جلو یابرای مال منال بابات عزیزم ..بختت بلند باشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

چه جالب گفتی تحصیلکرده و پولدار میره سمت دخترای معمولی و فقیر چزا بنظرت؟

بنظرم اون دخترا بهتر تلاش میکنن برا شوهرشون بعد اون مردا چون دنبال آرامش هستن وسختی دیده هستن و میبنن زنشون خانه دار هست بیشتر تلاش میکنن امنیت خونه و خرج مخارج رو تامین کنن

ولی مردی که یه جای کار دولتی داره با حقوق چندر قاز زورش میاد برا زنش خرج کنه حس میکنه زنش مفت خوره اینی که گفتم درمورد پسرای جدید هست پسرای قدیم حالا هرچند با حقوق کم خیلی مایه میزاشتن برا زنشو ولی دوره تغیر کرده مردا یکم چلغور تر شد ولی در عوض مرد کاری خیلی بهتر شدن و پای کار خانواده و زنشون بیشتر هستن هرچند نتونن اون محبت کلامی یا عاطفی رو برسونن ولی بالا ترین سطح امنیت رو تامین میکنن