2789

یه واحد آپارتمان هست آپارتمان ۶ طبقه هست و این واحد طبقه ی پنجمه نظرتون در مورد خریدش چیه ؟

متراژش ۱۰۰ متره آپارتمان ۳ بره یعنی از تمام جهات پنجره داره و نور می گیره

فقط از بابت اینکه طبقه ی پنجمه اگر آسانسور خراب بشه

یا اینکه با وجود کم آبی الان با پمپ ، آب به طبقه ی پنجم میرسه اما سالهای بعد با ادامه ی کم آبی به نظرتون با مشکل مواجه نمیشیم که زمانی آب به طبقه ی پنجم نرسه

کلا طبقه ی ۵ از شش طبقه بخریم یا نه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما طبقه ۶ و هیچ مشکلی نداریم آسانسورم خراب شه ظرف چند ساعت درستش میکنن بنظرم اگه خوبه بخرید

واقعا ؟؟؟ من بالاتر از ۳ نبودم ترس برداشته منو همسرمو نمی دونم چرا تجربشو ندارم

اگر پولش رو دارید حتما بخرید اتفاقا طبقات بالا خیلی خوبن دلباز تر هستن عالیه حتما بخرید

خیلی دلبازه سالنش ۴ پنجره آشپزخونه ۱ پنجره اتاقا هر کدوم یه پنجره به کوچه دارن ولی از بابت طبقه ی پنج بودنش نگرانم

واقعا بهتره ؟ با خیال راحت بالا بگیرم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

آره طبقات بالا دلباز ترن مخصوصا که میگید سه بره.فکر خرابی آسانسور نباش چون هر ماه سرویس میشه کم پیش میاد خراب بشه موقع خرابی هم سریع درست میکنم.بعد اینکه همه طبقات از تانکر آب تغذیه میشن کمبود آب رو همه تاثیر داره

خیلی دلبازه سالنش ۴ پنجره آشپزخونه ۱ پنجره اتاقا هر کدوم یه پنجره به کوچه دارن ولی از بابت طبقه ی پن ...

خونه قبلی من سه بر بود .همه جا حتی سرویس و حموم هم پنجره داشتن.خیلی دوسش داشتم

داره پمپ مشکلی پیش نمیاد کم آبی و آسانسور ؟ تا حالا طبقه ی ۵ نبودم ترس گرفته منو

اخه من والا اولین بار از شما میشنوم.طبقات بالا مشکل اب داشته باشند، قدیم این موضوع بود ک ساختمان ها سیستم قدیمی داشتند.الان دیگه همه منبع و اب دارند (دقیقا پارسال کل محل ما همه خریدن)برای قطعی اب

دیگه فرقی نداره شما کدام طبقه باشید.

اسانسور هم مگه چقدر قراره قطع بشه

یا مشکل دار بشه میان درست میگنند دیگه.

💕

اخه من والا اولین بار از شما میشنوم.طبقات بالا مشکل اب داشته باشند، قدیم این موضوع بود ک ساختمان ها ...

ممنونم از توضیحاتتون فکر و خیال بی خودی می زنه به ذهنم زیادی سختش می کنم

ممنونم از توضیحاتتون فکر و خیال بی خودی می زنه به ذهنم زیادی سختش می کنم

ازه بابا خونه خوب رو ک به خاطر اسانسور اینا از دست نیاید بده ادم.

دیگه الان همخ خونه ها اسانسور داره ماهانه میان سررویس.برق بره دوساعت در روز هست یجوری تنظیم میکنی اون ساعت رفت امد نداشته باشی

💕