2789
عنوان

باوجود بارداری میشه ازمون داد

78 بازدید | 18 پست

کسی هست باردار بوده باشه و ازمون استخدامی شرکت کرده باشه؟

میشه اصلا اینجوری؟

مثلا درسه ماه اول بارداری

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

دوستم ماه هفت بارداریش بود... کنکور میداد... حتی نمیتونست راحت رو صندلی بشینه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستم ماه هفت بارداریش بود... کنکور میداد... حتی نمیتونست راحت رو صندلی بشینه

اره ماه های بالا سخته

من ب سه ماه اول بارداری فک میکنم

اما نمیدونم بشه یا نه

چرا نشه عشقم

من وسط کارشناسیم باردار شدم و حتی مرخصی تحصیلی هم نگرفتم آذر دخترم به دنیا اومد و من امتحان هم دادم

برای آزمون استخدامی هم سرجلسه دیدم بعضی از خانم ها باردار بودن

و اینکه مجدد باردارم و ۱۸ تیر کنکور ارشد دارم

اگه حالت خوب باشه و استراحت مطلق اینا نباشی و مشکلی نداشته باشی آره چرا که نه، من خودم سر پسرم دانشجو بودم و هفت هشت ماهم امتحانامم میدادم، الانم دومی رو باردارم پسرم هشت سالشه و هفت ماهه باردارم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
اره ماه های بالا سختهمن ب سه ماه اول بارداری فک میکنم اما نمیدونم بشه یا نه

ولی همون سال دانشگاه قبول شد.. خواستن توانستنه💙

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چرا نشه عشقممن وسط کارشناسیم باردار شدم و حتی مرخصی تحصیلی هم نگرفتم آذر دخترم به دنیا اومد و من ام ...

وای عزیزم خدابهت قوت و توان بده موفق بشی

با ویار چیکار میکردی؟

حالت تهوع نمیگرفتی؟

ومن بارداری اولمه اصلا تجربه ای ندارم از هیچی

چرا نشه عشقممن وسط کارشناسیم باردار شدم و حتی مرخصی تحصیلی هم نگرفتم آذر دخترم به دنیا اومد و من ام ...

من برای استخدامی میخونم ولی هنوز معلوم نیست اصلا ازمون باشه یانه از طرفی خیلیم دلم بچه میخواد۵ساله ازدواج کردم و ۵ساله جلوگیری کردم میترسم که خدایین کرده بعدا سربچه دار شدن اذیت بشیم

دوست دارم اقدام کنم ازطرفی میترسم زحماتی ک این چند وقت برای درس کشیدم از بین بره نمیدونم چیکار کنم

من ماه هفت بارداری رفتم سر جلسه آزمون

فقط نشستن اذیتم میکرد اونم میرفتم آبی چیزی میخوردم و سرویس میرفتم و قدم میزدم زود میومدم

هیچ مشکلی نبود البته خیلی هم شکم نداشتم

الآنم باز باردارم با وجود پسر 3سالم و بارداری 10هفته باز دارم میخونم ولی خدایی خسته شدم از آزمون دادن

این دیگه آخریشه

من ماه هفت بارداری رفتم سر جلسه آزمون فقط نشستن اذیتم میکرد اونم میرفتم آبی چیزی میخوردم و سرویس میر ...

نخوندی که قبول نشدی یا به خاطر شرایطتت قبول نشدی؟