2821
2789
عنوان

بهم زنگ زد❗️

278 بازدید | 23 پست

یه شب اکسم بهم زنگ زد رفیقشم زنگ زده بود ولی چون بلاک بودن متوجه نشده بودم.به اکسم زنگ زدم.احوال پرسی کردیم.گفت بهت زنگ زدم اولا حالتو بپرسم دوما یه آهنگ به یاد گذشتمون برات بخونم.گفتم بخون.اون آهنگی که میگه(اگه بعد تو عاشق نشم چی،اون آدم سابق نشم چی)رو برام خوند بعد گفت آروشا من واقعا خیلی دوستت داشتم و دارم.دلم برای اون چشای خوشگلت تنگ شده.گفتم اون چشای خوشگل خیلی وقته غمگین شده.گفت غمگین نشه.من دوست ندارم ناراحتیتو ببینم.هنوز اون گل سرتو دارم.هروقت میرم خونه بهش نگاه میکنم.گفتم من قبلا اونو از قصد برات گذاشتم تا منو یادت نره.گفت آخه آروشا توکه هیچوقت فراموش نمیشی.محمد لاشی زودی فراموش شد البته حقشه(خودشو میگفت).گفتم نه فراموشت نکردم.گفت ولی حقیقته ما آدمای خوبو هیچوقت فراموش نمیکنیم ولی آدمای بد زود فراموش میشن.گفتم تو بد نبودی فقط مشکل من بودم زیادی متعهدم و روت حساس بودم.این سرنوشت بود که مارو از هم جدا کرد.قبلا همیشه بهم میگفت دختر قشنگِ بابا!اونشب هم دوباره با بغض و خنده گفت دختر قشنگِ بابا من یبار عاشق شدم اگه برم تو رابطه مطمئن باش میگم من یبار تو عمرم عاشق شدم اونم عاشق دختری به اسم آروشا.گفت آروشا تو بهترین دختری بودی که تو عمرم دیدم.منو مثل یه داداش بزرگ تر ببین.اگه مشکلی برات پیش اومد یا کمک خواستی بهم زنگ بزن آب دستم باشه میام پیشت.گفتم داداش؟خجالت نمیکشی؟یه نگاه به گذشتمون بنداز.اون روزایی که باهم گذروندیم چطور میتونی اینو بهم بگی!گفت آروشا من دارم برای همیشه از این شهر میرم.خبر داری که با خانوادم مشکل دارم.تو فلان شهر خونه گرفتم.گفتم یادته یبار که کافه بودیم بهم گفتی من میخوام از این شهر برم منم گفتم حق نداری جایی بری من بدون تو نمیتونم توعم گفتی مگه دیوونه ام آروشامو ول کنم برم شوخی کردم بعدش بغلم کردی؟اونجا خیلی دلم گرم شد.اما جالب اینجاست اون شوخی به حقیقت تبدیل شدا ولی اون حرفایی که از ته دل میزدیم هیچوقت به واقعیت تبدیل نشد و حالا میبینم که داری به حرفت عمل میکنی.مواظب خودت باش.اونم گفت تو بیشتر مواظب خودت باش بعد خداحافظی کردیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه تو گفته هاش حرفی از برگشتن نزده بود🙃...

دختر خوب گاماس گاماس

یهو بگه بیا برگردیم همین خود تو گارد میگیری براش

بشناس پسرا رو

این انسان بودن هم خیلی داستان داره،کاش ابری،گلی،درختی،چیزی بودیم🥴🤧

دختر خوب گاماس گاماسیهو بگه بیا برگردیم همین خود تو گارد میگیری براشبشناس پسرا رو

آره حق باتوعه.شاید واقعا قصدش این بوده ولی چرا گفت دارم برای همیشه از این شهر میرم...

معذرت میخوام ولی چقدرررررر ک.صشر مگه فیلم هندیه یا برو باهاش یا انقد حرفای عاشقانه نزن تکلیفتون مشخص ...

راه برگشتی نیست.نه من میتونم دوباره بهش اعتماد کنم نه اون میتونه سخت گیری های منو تحمل کنه.بدرد هم نمیخوردیم.ولی گذشتمون هم فراموش نمیشه🥲🤌

آره حق باتوعه.شاید واقعا قصدش این بوده ولی چرا گفت دارم برای همیشه از این شهر میرم...

خو عزیزم پسرا از هر ترفندی برای نرم کردن دل ی دختر استفاده میکنن

زودی وا نده بشین و صبر کن ببین آخر قصه ب کجا میکشه

این انسان بودن هم خیلی داستان داره،کاش ابری،گلی،درختی،چیزی بودیم🥴🤧