2821
2789
عنوان

حس میکنم خیلیییی دیره😪

110 بازدید | 16 پست

۸ سال بی پولی کشیدیم.الان توسن ۳۶ سالگی به پول رسیدیم ومیتونم ارزوهامو برآورده کنم .ولی هیچ انگیزه ای ندارم حس میکنم خیییلی دیره خیلییی

دوچرخه ۶ سالگی تو سن ۲۵ سالگی دیگه لذت نداره😭

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم اون رسیدن خیلی مهم تره اگه اون سختیا نبود دیگه شاید ارزشی نداشت

اینم یادت باشه هیچوقت دیر نیست

اره دیره اگه خودتو با بقیه مقایسه میکنی ولی اگه با خودت و گذشته خودت مقایسه کنید میبینی به موقع بوده هرکس زندگی خودشو داره زندگیو رقابت با دیگران نبین خودت رنجور میشی بیشتر

بنظرم اون رسیدن خیلی مهم تره اگه اون سختیا نبود دیگه شاید ارزشی نداشت اینم یادت باشه هیچوقت دیر نیست ...

حس یکنم مثلا بینی عمل کنم دیره و مرگ نزدیکه بهم

خبلی افسردم 😔

برو عشق و حال تفریح ورزش نگاه این کشور های اروپایی بکن مثل ما خب طبیعتاً افسرده نیستن و طبیعتاً هم حق دارن اینجا ایرانه ولی چیز مهمش اینه طرف تو چند سالگی رسیده به اونی که دلش میخواد و خوشحاله توهم خوشحال باش دوست داشتی تو این سن هم پول نداشتی؟

این حرفهای کلیشه ای رو بذار کنار که دوچرخه ۶ سالگی ....

هرسنی ادم نیازهای مناسب اون سن رو داره

تا وقتی نفس میکشیم باید زندگی کنیم

کلی کار هست برای لذت بردن از داشته هات مگر اینکه خودت ترجیح بدی تو غم و غصه بگذرونی

این حرفهای کلیشه ای رو بذار کنار که دوچرخه ۶ سالگی ....هرسنی ادم نیازهای مناسب اون سن رو دارهتا وقتی ...

مثلا میخوام ببنی عمل کنم به خودم برسم سفر برم حس میکنم دیره دوست داشتم تو سن ۲۰ تا ۳۰ به اینا میرسیدم حس میکنم الان به مرگ نزدیکم