2821
2789
عنوان

سوال زنانه

341 بازدید | 28 پست

شما تا حالا خیلی ببخشید تو پریود لخته خونی داشتید چند ماهه این طوری شدم همش لخته است وسیاه .تنبلی تخمدان هم دارم وموی زاعد چانه ...

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش یکسره ک نه ولی میبینم اره

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

من چند ماه پیش کلی لخته دفع کردم حتی یه چیزای سفت و بزرگ ازم دفع شد الان دو ماهی هست دیگه خبری از لخ ...

به نظرم همون کش دار باشه بهتره تا لخته .

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

خونریزیت زیاده؟

نه زیادم نیست.