2821
2789
عنوان

سوال زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بعد پریود طبیعی نیست لکه بینی

آها الان خوندم من یه مدت اینطوری بودم فکر کنم اونم مال همین تنبلی تخمدان وخوردن سردیجات در زمان عادت ماهانه باشه مثل ماست ...

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

عزیزم تنبلی تخمدان علاعمش چی بود هر ماه پریود میشدی

پریودام به طرز عجیب و غیرعادی ای دردناک بود طوری که نه مسکن نه کیسه آب گرم نه دمنوش آرومم نمی کرد

خون ریزی زیاد

کاهش وزن

نامنظم بودن تاریخ

هر ماه پریود می شدم ولی یه ماه دیر یه ماه زود

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

کم تحرکیه به خاطراینهیا زیاد خوابیدی صب تا ظهر

آره زیاد از خونه بیرون نمیرم .خیلی بیکارم ..

برای اولین بار فهمیدم تمام پیرزن ها روزی دختر های جوانی بوده اند که ما آنها را ندیده ایم و بیشترشان چقدر خوشگل بودن .... ❌آقایان در خواست دوستی ندید ❌

چکار کردی خوب شدی

یه سال تحت نظر بودم دارو مصرف کردم

در کنارش تغذیمو اصلاح کردم چون خیلی هله هوله و فست فود می خوردم وزنم خیلی کم بود نسبت به سنم و قدم اصلا اضافه وزن نداشتم ولی چربی کلا دور تخمدانامو گرفته بود تو سونو

باشگاه رفتم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

دلیلش همینه نگران نباش

ممنونم فکر کنم شما درست گفتید انشالله که خدا همیشه پشت و پناهت باشه ..