2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان اینی که داده روی جای جوشا تاثیر داره؟

آره ولی اون برند خاصی که تجویز کرده بستگی داره پوست خودت چطوری واکنش بده

ولی در کل نیاسینامید تأثیر داره

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

تاثیر داره اگه مارک خوبی باشهولی کنارش یه آبرسان خوب هم میخوای چون به شدت پوست رو خشک میکنه

خود دکتره نداد بهم اصلا کاراش مشخص نیست بعد باید گدوم نواحی صورت استفاده کنم؟

نیاسینامید خوبه تاثیر داره من استفاده می کردم راضی بودم اون مارکی که گفتی رو استفاده نکردم بستگی به ...

کدوم مارک رو استفاده کردبن شما ؟ روی کدوم نواحی صکرت باید استفاده شه بعد فقط شب ها یا نه اگه دیدم پوستم رو خشک کرد فقط شبا استفاده کنم؟

خود دکتره نداد بهم اصلا کاراش مشخص نیست بعد باید گدوم نواحی صورت استفاده کنم؟

بگیر یه آبرسان خوب

نواحی که جوش داری بزن برا منافذ هم خوبه.کل صورت بزنی موردی نداره

کاربری قبلیم پرید🥲

کدوم مارک رو استفاده کردبن شما ؟ روی کدوم نواحی صکرت باید استفاده شه بعد فقط شب ها یا نه اگه دیدم پ ...

من اوردینری استفاده کردم چندماه

به کل صورت به جز دور چشم

پوستت قبلش باید تمیز باشه با ژل شستشو بشور

بعد از زدنش هم مرطوب کننده بزن حتما. واجبه

در حد چند قطره بزن زیاد بزنی خوب جذب نمیشه پوستت چسبناک میشه

یادم نیست صبح می زدم یا شب

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

اها ممرسییییی امیدولرم جواب بده چون مارک ایرانیه

مهم اینه به پوستت بسازه

اگه دیدی بدتر جوش می زنی پوستت با مرطوب کننده هم حس بدی داره خارش و التهاب داری دیگه استفاده نکن