ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 عنوان سرم نیاسینامید 208 بازدید | 35 پست امروز دکتر پوست رفتم بعد واسه جای جوش هام سرم زرارس نیاسینامید داد به نظرتون تاثیر داره برون ریزی ندارم؟؟؟ دیروز | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 6835 شنیدم برا منافذ باز خوبهبرون ریزی هم هر سرمی چون پوستت عادت نداره ممکنه داشته باشی بستگی به نوع پوستت
arsam2023 عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1047 تاثیر داره اگه مارک خوبی باشهولی کنارش یه آبرسان خوب هم میخوای چون به شدت پوست رو خشک میکنه کاربری قبلیم پرید🥲
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 385 نیاسینامید خوبه تاثیر داره من استفاده می کردم راضی بودم اون مارکی که گفتی رو استفاده نکردم بستگی به پوست خودت داره It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 نیاسینامید خوبه تاثیر داره من استفاده می کردم راضی بودم اون مارکی که گفتی رو استفاده نکردم بستگی به ... الان اینی که داده روی جای جوشا تاثیر داره؟
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 385 الان اینی که داده روی جای جوشا تاثیر داره؟ آره ولی اون برند خاصی که تجویز کرده بستگی داره پوست خودت چطوری واکنش بده ولی در کل نیاسینامید تأثیر داره It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 تاثیر داره اگه مارک خوبی باشهولی کنارش یه آبرسان خوب هم میخوای چون به شدت پوست رو خشک میکنه خود دکتره نداد بهم اصلا کاراش مشخص نیست بعد باید گدوم نواحی صورت استفاده کنم؟
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 نیاسینامید خوبه تاثیر داره من استفاده می کردم راضی بودم اون مارکی که گفتی رو استفاده نکردم بستگی به ... کدوم مارک رو استفاده کردبن شما ؟ روی کدوم نواحی صکرت باید استفاده شه بعد فقط شب ها یا نه اگه دیدم پوستم رو خشک کرد فقط شبا استفاده کنم؟
arsam2023 عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1047 خود دکتره نداد بهم اصلا کاراش مشخص نیست بعد باید گدوم نواحی صورت استفاده کنم؟ بگیر یه آبرسان خوبنواحی که جوش داری بزن برا منافذ هم خوبه.کل صورت بزنی موردی نداره کاربری قبلیم پرید🥲
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 آره ولی اون برند خاصی که تجویز کرده بستگی داره پوست خودت چطوری واکنش بده ولی در کل نیاسینامید تأثیر ... اره بعد چه مدت دیگه تاثیر گذاشت ؟
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 385 کدوم مارک رو استفاده کردبن شما ؟ روی کدوم نواحی صکرت باید استفاده شه بعد فقط شب ها یا نه اگه دیدم پ ... من اوردینری استفاده کردم چندماه به کل صورت به جز دور چشم پوستت قبلش باید تمیز باشه با ژل شستشو بشور بعد از زدنش هم مرطوب کننده بزن حتما. واجبه در حد چند قطره بزن زیاد بزنی خوب جذب نمیشه پوستت چسبناک میشه یادم نیست صبح می زدم یا شب It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 بگیر یه آبرسان خوبنواحی که جوش داری بزن برا منافذ هم خوبه.کل صورت بزنی موردی نداره اها مرسی
ariana5577 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 42 من اوردینری استفاده کردم چندماه به کل صورت به جز دور چشم پوستت قبلش باید تمیز باشه با ژل شستشو بشور ... اها ممرسییییی امیدولرم جواب بده چون مارک ایرانیه
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 385 اره بعد چه مدت دیگه تاثیر گذاشت ؟ همون یکی دو هفته اول نتیجه گرفتم جوشام بهتر شد پوستم صاف تر شد It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 385 اها ممرسییییی امیدولرم جواب بده چون مارک ایرانیه مهم اینه به پوستت بسازه اگه دیدی بدتر جوش می زنی پوستت با مرطوب کننده هم حس بدی داره خارش و التهاب داری دیگه استفاده نکن It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves