2821
2789
همون یکی دو هفته اول نتیجه گرفتم جوشام بهتر شد پوستم صاف تر شد

من به قرصا و شوینده اس که داد حساسیت داشتم صورتم خیلی خراب تر شد این دیگه انگار راه اخره اگه واقعا جواب بده باسد کلاهم رو بندازم بااا

مهم اینه به پوستت بسازه اگه دیدی بدتر جوش می زنی پوستت با مرطوب کننده هم حس بدی داره خارش و التهاب د ...

اها پس میتونم بدتر کنه ، واسه من نرطوب کننده ننوشته چی کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها پس میتونم بدتر کنه ، واسه من نرطوب کننده ننوشته چی کار کنم؟

عجیبه

مرطوب کننده حتما باید باشه وگرنه بی فایدس

دکترتو عوض کنی کاش

مرطوب کننده من حدود یه ماه ویتالیر استفاده کردم بد نبود

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

من اوردینری استفاده کردم چندماه به کل صورت به جز دور چشم پوستت قبلش باید تمیز باشه با ژل شستشو بشور ...

اینم خیلی غلیط و چسبناکه وای یعنی ببین ۳ ماهه من دارم میرم پیش این دکتره انگار نه انگار هر چی میگم باز کار خودشو میکنع

من به قرصا و شوینده اس که داد حساسیت داشتم صورتم خیلی خراب تر شد این دیگه انگار راه اخره اگه واقعا ج ...

سمت برندای چینی نرو

mnd اگه اشتباه نکنم

و محصولات نفیس

اینا وحشتناکن اصلا استفاده نکن

شوینده خودم ویتالیر داشتم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

عجیبه مرطوب کننده حتما باید باشه وگرنه بی فایدس دکترتو عوض کنی کاش مرطوب کننده من حدود یه ماه ویتالی ...

همین این خیلی پیره بعد هر چی میگی انگار نه انگار اگه از شر امتحانا خلاص شم احتمالا یه شهر دیگه برم دکتر تو خودت میرفتس پیش دکتر یا مشاوره بگیری یا نه خودت مصرف کردی؟

سمت برندای چینی نرو mnd اگه اشتباه نکنم و محصولات نفیس اینا وحشتناکن اصلا استفاده نکن شوینده خودم وی ...

اره یه دوره استفاده کردم مزخرف بود مرطوب کننده ش 🤦♀️ویتالیر رو لوازم ارایشی ها یا دارو خونه ها دارن؟

همین این خیلی پیره بعد هر چی میگی انگار نه انگار اگه از شر امتحانا خلاص شم احتمالا یه شهر دیگه برم د ...

من نه دکتر نرفتم یه روتین ساده بر اساس پوست خودم داشتم فقط

اره یه دوره استفاده کردم مزخرف بود مرطوب کننده ش 🤦♀️ویتالیر رو لوازم ارایشی ها یا دارو خونه ها دارن ...

از داروخونه بگیر خیالت راحت باشه

نوع پوستت چیه ؟

به نظرم اگه پوستت مشکل جدی ای نداره دکتر نرو

بر اساس پوستت یه شوینده ، آبرسان ، مرطوب کننده ، روغن پاک کننده و ضد آفتاب بگیر

اگرم آرایش می کنی تونر هم اضافه کن

برندش هم تا زمانی که معتبر و مطمئن باشه دیگه اهمیتی نداره ایرانیه خارجیه چیه

اگه بودجت می رسه خواستی ماسک صورت هم استفاده کنی ماسکای مدی کیوب خوبن

یه نوع ماسک کلاژن هم داره شفافه می زنی رو پوست شفافه باید صبر کنی خشک بشه

امکانش هست بپرسم چند سالته ؟ شاید ویتامین سی هم لازم باشه بزنی

من دهم رو تموم کردم

همسن و سال خودمی پس

نه برو سراغ رتینول نه ویتامین سی این ماسک سیاه هام که تبلیغ می کنن برای جوش سر سیاه روش عربی نوشته همه جا پره ازشون هم نخر چیز خوبی نیستن