راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چالش۱۸کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی سوم ۶/۳{۷۹}،
مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)
چقد منه فقط من یه عده ای نیست حتی خالهامم که خیلی دوسشون دارم باهام همینطورن و مخصوصا اقوام شوهرم که هیچچ نگم و چقد دوست داشتم خواهر یا زنداداشی داشتم تا تنها نبودم انقد
آره منم برداشتم همینه اون دختر سعی میکنه مرتب باش و خوش پوش اونا حال این کارارو ندارن توقع دارن اینم ...
خب خوش پوش منظورت دقیقا چیه؟ اگه منظورت از ایناس که نافت معلوم میشه و شلوار گشاد و این داستانا . بخاطر اینکه در حال حاضر اینجور پوشش تو همه جای ایران پذیرفته شده نیست . اون ربطی به حسادت نداره زیاد
خب خوش پوش منظورت دقیقا چیه؟ اگه منظورت از ایناس که نافت معلوم میشه و شلوار گشاد و این داستانا . بخا ...
چقدر مرز تفکرت کوتاهه و بی در و پیکر! عزیزم خوش پوشی رو با بی حجابی اشتباه نگیر اون دختر که میگم خوش صورته و همیشه مرتب لباس میپوشه اطرافیانش در حد اون نیستن یعنی یجورایی حال بخود رسیدن و ندارن و دلشون نمیاد پول خرج کنن منظورم اینه