از وقتی پدر شوهرم فوت شده مدام رفتیم سر مزارشون تو قبرستون روستا
ی مدتیه شبا خیلی میترسم . گاهی بیخود افکار خطرناک میاد سراغم و بصورت خیلی شدید و غیر منطقی نا امیدی میاد سراغم
بنظرتون از سنگینی اونجاست؟؟
نمیشه ک نرم . چیکار کنم ک سنگینی نیفته؟؟
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
اره خیلی انرژی منفی داره من پسر خالم ۲۵ سالشه شب رفت قبرستون سر قبر پدربزرگمچند وقت همش گریه میکرد نه به خاطر پدربزرگمهمینجوری دیوونه شده بود یکم بعدش دعا کردن براش خوب شد
یهو حس میکنم یچیزی نگام میکنه یا تو تاریکی احساس میکنم چیزی هست
ما هم عموم فوت شده بود ۴۰ روز کامل می رفتیم ، ولی شنیدم خیلی بد هست و سنگینه از قبرستون اومدی برو حمام دوش نمک و سرکه بگیر سبک می شه ، ارواح شیاطین زیاد قبرستون هستن مخصوصا قبرستون های خلوت ، به خاطر همین ما پول زیاد می دیم قبرستون کناز گلزار شهدا و امام زاده هستن مردگان فوت شده رو دفن می کنیم
اره خیلی انرژی منفی داره من پسر خالم ۲۵ سالشه شب رفت قبرستون سر قبر پدربزرگمچند وقت همش گریه میکرد ن ...
با اینکه قبرستون کوچیکی هست
نمیدونم شایدم کسی دعا گرفته باشه و ربطی ب قبرستون نداشته باشه
چون حس منفی گرفتم از یکی از اقوام