2821
2789
عنوان

ممکنه سکته کنم ❓

108 بازدید | 17 پست

19 سالمه الان سه روزه که چندبار در روز یهو قلبم تیر میکشه

چهار پنج بار در روز مثلا نفس عمیقم بکشم اون لحظه بدتر میشه

در حد چند ثانیس

دقیق نمیدونم قلبمه یا نه زیر سینه سمت چپم

برو متخصص قلب ماهیچه هست احتمالا قلب نزدیک سر معده وسط هست ولی برو دکتر اکو قلب بده

منم اینجور بودم سالم بودم

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو یه نوار قلب بگیر خیالت راحت بشه

اما نه سکته نمیکنی نگران نباش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
قبلا پشت کتفم خیلی درد میگرفت دقیقا همینجا که الان نیز میکشه پشتش خیلییی سال پیش ولی هیچیم نشد

در هر صورت که زود برو متخصص قلب، ولی اگه به کمرت هم میخوره، خیلی زودتر برو که زودتر درمان بشی.

کاربر آقا هستم..

😂منم از خیلی وقت پیش دست و کتف چپم وحشتناک درد میگرفت

وای

من از 11 سالگی تپش قلب داشتم بعدش از 14 سالگی دردا شروع شد تا الان که 18 سالمه گاهی درد میگیرهه

اللهم عجل لولیک الفرج✨