2821
2789
عنوان

جاری آشغال

1101 بازدید | 88 پست

@niniyar لطفا تایید کنید. سومین باره تایپیک میزنم نیاز دارم راجع به این موضوع حرف بزنم تخلیه بشم .

من و جاری و مادرشوهر تو یک ساختمان هستیم رفت آمد نداریم فقط در حد سلام علیک . این جاری یک دختررشدید خودخواه داره ازینا که هر بخواد ندن میزنع بچم رو . بچه من دو سال کوچکتر اون 6 سالشه .شوهرم بچم رو عادت داده یکسره میره خونه مادرشوهرم اون بچه هم کلا جاری از اول انداخته رو سر مادرشوهر خودش عشق حال میکنه صبح تا شب اینور اونور......این بچه جاری هزاررر بار بچه من زده ولی بچه من زورش نمیرسه اون هیکل . من فقط در حد تذکر دیدم گفتم فلانی نزن ولی پیش جاری هیچوقت نگفتم یا صدام بالا نبردم .اون روز جیغ بچم دراومد گفتم چی شده گفت مامان فلانی منو زده بیا دعواش کن گفتم پاشو بیا خونه همه اینا چند بار تکرار کردیم یکدفعه جاری از خونش کله اش بیرون کرده دخترم پاشو بیا خونه با این بچه ننه لوس بازی نکن .منم گفتم بچه ننه بچه توعه بچم زده اون چند باری آروم بز صدا گفت گوه نخور ما هم رو نمیدیدم فقط صدا همو شنیدیم . من گفتم شاید اشتباه شنیدم چیزی نگفتم . این دختر آویزونش یکسره همه جا هست در خونه ما خونه مادرشوهرم. نمیتونم کاری کنم دیگه بچم نبینه ولی ایندفعه بچم زد چیکار کنم تا حساب دست جاری بیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هم تو هم جاریت بچه هاتونو انداختین سر مادرشوهر

تو هم به اندازه ی جاریت داری در حق بچت بی مسئولیتی می کنی

به جای اینکه بچه رو شوت کنید خونه ننه بزرگ خودتون راحت باشین برای بچه تون برنامه ریزی کنین

اینهمه کلاس خوب اینهمه پارک

خونه مامان خودت و خواهرات

با جاری بی ادب هم دهن به دهن نذار

هم تو هم جاریت بچه هاتونو انداختین سر مادرشوهر تو هم به اندازه ی جاریت داری در حق بچت بی مسئولیتی می ...

نه واقعا بچم فقط برای بازی میره آب غذاش همه با خودمه برعکس اون جاری

بچم خونه مادر شوهرم نره کجا بره اصلا خونگی نیست تقصیر شوهرمه

میخوای اذیت نشه اجازه نده.حتما باید یه دعوای بزرگ بشه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

متاسفانه مادرای ایرانی که بچه شون دست بزن داره بر این باورند که بچه هستند شما عاقلید، چرا خودتون را میندازید وسط!!!

نمیدونم اگر بچه ی خودشون هم کتک میخورد همین عقیده را داشتند!!؟؟

من بر این باورم اگر بچه ای دست بزن داره از کوتاهی تربیت پدر و مادره.

اینکه بچه هستند و نمیفهمه بهانس برای بی عرضه گی خودشون توی بچه داری

نزار بره خونه مادرشوهرت اگر مادر شوهرت گفت تمیزکاری بیاد بگو دلیلش رو و هر وقت هم زد دعوا وحیغ حیغ ک ...

من خونه مادرشوهر اصلا نمیرم فقط در حد سلام علیک هستم . اگر جاری سلیطه بیاد بحث کنیم چی ؟ من سریع صدام میلرزه نمیتونم ادامه بدم کلا