2821
2789
عنوان

جاری آشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 88 پست
جاریش پرومیشه میگه پس کاری کردم که پاش بریده شد

بچهرو که نمیشه وسیله کنی بخاطر فکر بقیه.چه اهمیتیداره من باشم ارامش و سلامت بچم برام مهمه گوربابای بقیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شما داری اگاهانه رفتارای اون بچه رو میبینی و بازم بچتو تنهایی میفرستی بره که کتک بخوره خودتم مقصریعز ...

هزار بار میگم این بابای عوضی ترسوش همه چیز خراب میکنه میزنه تو سر بچه هزار بار میگم با بچه اینجوری رفتار نکن دست خودش نیست بزدل حیوون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا ارتباط مون قطع هست پنج ساله بیشتر .خونه همو ندیدیم

خب پس مراقب بچتم باش

نزار با بچه های بی ادب پرو دربیوفته خودت میگی بی دفاعه به اعتماد به نفس و غرورش ضربه میحوزه

دفاع کردنو کم کم یاد بده بالاخره که با هر ادمی رو به رو میشه

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

بچهرو که نمیشه وسیله کنی بخاطر فکر بقیه.چه اهمیتیداره من باشم ارامش و سلامت بچم برام مهمه گوربابای ...

ایندفعه بچم بزنه جیغ داد میکنم البته اینقدررررر پروعه دخترش هر کس دعوا میکنه اصلا انگار نه انگار

ایندفعه بچم بزنه جیغ داد میکنم البته اینقدررررر پروعه دخترش هر کس دعوا میکنه اصلا انگار نه انگار

از بچت دفاع کن.بزار بدون اگه به بچت ازار برسه ازش حمایت میکنی.رفتار ما میگه چطور با بچون رفتار کنن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من دعوا میشه سریع دست پام میلرزه این نمیزاره دعوا کنم اینا از بچگی باهام مونده نمیدونم چطوری دعوا کن ...

منم همینطوری ام. اصن دوتادیگه فقط دارن بحث. میکنن من اونوسط غش میکنم 😁ولی باهمون وضعیت باکسی دعوام بشه میگیرم میزنمش😂😂