@niniyar لطفا تایید کنید. سومین باره تایپیک میزنم نیاز دارم راجع به این موضوع حرف بزنم تخلیه بشم .
من و جاری و مادرشوهر تو یک ساختمان هستیم رفت آمد نداریم فقط در حد سلام علیک . این جاری یک دختررشدید خودخواه داره ازینا که هر بخواد ندن میزنع بچم رو . بچه من دو سال کوچکتر اون 6 سالشه .شوهرم بچم رو عادت داده یکسره میره خونه مادرشوهرم اون بچه هم کلا جاری از اول انداخته رو سر مادرشوهر خودش عشق حال میکنه صبح تا شب اینور اونور......این بچه جاری هزاررر بار بچه من زده ولی بچه من زورش نمیرسه اون هیکل . من فقط در حد تذکر دیدم گفتم فلانی نزن ولی پیش جاری هیچوقت نگفتم یا صدام بالا نبردم .اون روز جیغ بچم دراومد گفتم چی شده گفت مامان فلانی منو زده بیا دعواش کن گفتم پاشو بیا خونه همه اینا چند بار تکرار کردیم یکدفعه جاری از خونش کله اش بیرون کرده دخترم پاشو بیا خونه با این بچه ننه لوس بازی نکن .منم گفتم بچه ننه بچه توعه بچم زده اون چند باری آروم بز صدا گفت گوه نخور ما هم رو نمیدیدم فقط صدا همو شنیدیم . من گفتم شاید اشتباه شنیدم چیزی نگفتم . این دختر آویزونش یکسره همه جا هست در خونه ما خونه مادرشوهرم. نمیتونم کاری کنم دیگه بچم نبینه ولی ایندفعه بچم زد چیکار کنم تا حساب دست جاری بیاد