2789

من پاییز ۱۹ سالم میشه.. تازه امسال دانشگاه ک رفتم یخورده آزادی عملم بیشتر شد.. مثلا تنهایی میزارن برم بیرون خرید یا باشگاه ولی خانوادم بشدت روی دوست و رفیق حساسند تاحالا اصلا خونه دوستم نرفتم یا اونا خونه ما نیومدن .. تولد دوستم هیچوقت نرفتم .. توی این ۱۹ سالی هم فقط سه بار با دوستم رفتم بیرون ک اونم با اصرار و همش ته دلم ترس بود آخه چرا؟ همش استوری دوستامو میبینم ک باهم میرن جنگل دریا میرن تولد کافه ولی هروقت ب من گفتن من بهانه آوردم منم دلم میخاد مثل اونا بیشتر خوش بگذرونم.. بنظرتون درسم تموم بشه برم سرکار و دستم توی جیب خودم باشه کم کم بهتر میشه؟کم کم اختیارم دست خودم میاد؟ من همش دوست داشتم مسافرت برم با دوستام ولی حتی همین شهر خودمون هم بزور باهاشون بیرون میرم

ی چیزی ک واقعا حسودیم میشه اینه ک چرا بقیه خانواده ها اینجوری نیستن؟

خب مستقل شو همخونه بگیر

منظورت اینه برا دانشگاه همخونه بگیرم؟اگه آره ک دانشگام نزدیکه

اگه منظورت اینه کلا مستقل شو و خونه خودت رو بگیر.. آخه توی این گرونی چجوری مستقل بشم خونه بگیرم؟

بعدشم حتی اگه پولش رو هم داشته باشن اجازه نمیدن تنهایی زندگی کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورت اینه برا دانشگاه همخونه بگیرم؟اگه آره ک دانشگام نزدیکهاگه منظورت اینه کلا مستقل شو و خونه خود ...

وقتی هجده سالت شده دیگ زیر سرپرستی بابات نیستی و میتونی قانونی مستقل بشی

ی واحد حدود دوازده تومن میشه اجاره کرد با یکی دیگه اوکی شو دو نفری بدین کرایه رو

وقتی هجده سالت شده دیگ زیر سرپرستی بابات نیستی و میتونی قانونی مستقل بشیی واحد حدود دوازده تومن میشه ...

عزیزم طبق قانون آره

ولی بهر حال پدرمادر هستن بدون اجازه شون ک نمیتونم برم جدا زندگی کنم..

دانشگاها نزدیک خونتونه هم خوش شانسه و هم بد شانسی😂

واای دقیقااا

هم خوش شانسی اینکه خوابگاه بودن سخته

هم بدشانسی اینکه اگه ی جای دور بود خیلی مستقل میشدی.. از طرفی من دوست دارم یبار هم شده زندگی خوابگاهی تجربه کنم