2789
اره بزن گوگل ازدواج مسلمان با غیر مسلمان باطلهحالا ببین فقط حرفه یا از ته دلم همینهفک میکنم کارمند د ...

دلم یه جای دیگه 2 سال پیش باختم عاشق نمیشه اما اره کارمند بانکه دلم بیشتر گرفته مهربونه و اخلاق خوبی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر دوش مهمه بیشتر فک کن ...تا قبل از تصمیم گیری نباید نزدیک میشدی به دونفر اینجوری در ادامه با هر کو ...

میخوام ارزیابیشون کنم برای همین هر دوشون از وجود اونیکی اگاهه

چرا؟

اختلاف سنی زیاد نمیپسندم خودم با پارتنرم ۸ سال اختلاف سنی دارم بعضی جاها اذیت کنندس مخصوصا اینکه شما ۱۸ سالته فقط

مخصوصا اینکه میگی قیافش دوس نداری

دومی آینده بهتری هم داره

البته اخلاق اولویت قرار بده

مرسی

عزیزمی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

فکر نمیکنی ممکنه در آینده بهت بگه که دوست ندارم پوشیده باشی؟(فقط یک فرض هست)

دقیقا از این میترسم میگم پوشیده نیستم ولی در او حدم باز نیستم محرم و نامحرم حالیمه

کرد و لر بیشترین شباهت فرهینگی و دارنو بالعکس اصلا ترک و کرد شباهتی ندارن یکی سنی یکی شیعهباز ترکا ه ...

همه ی این ها چیزهای خیلی سطحیه

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

کاری به این دوتا خواستگار ندارم

ولی شما که بیماری قلبی داری و استرس اینقدر اذیتت میکنه، مطمئنی میخوای پزشک شی؟ میدونی پزشکی از قبل از قبولی تا اشتغال چهقدر استرسزاست؟!

پس به جای اینکه برای پیشرفت شغلی و تحصیلی خودتو وابسته به ازدواج ببینی، توی سوال اصلیت بازاندیشی کن.

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

شرایط شما کمی پیچیده ست ، از طرف مسأیل مربوط به سلامتی و زندگی شخصی خودتون ، از طرفی اون دو تا فرد ، یکی قومیت دیگه ست ، یکی هم یه شهر دیگه و خودش فرزند طلاق ، از طرفی شما علاقه دارید که حتما ادامه تحصیل بدید و ذکر کردید که اون دو فرد ، با این مشکلی ندارن ، اما اینکه چقدر بعدا رو حرفشون بمانند ، اینم جای فکر کردن و تامل داره .به نظرم عجله نکنید ، بله شما ذکر کردید که در شرایط خوبی نیستید اما مواظب باشید از چاله در بیاید و در چاه بیفتید ، من خودم پسرم ، صادقانه و برادرانه بگم که حرف های پسرا رو قبل ازدواج رو ، باید همیشه با کمی چاشنی شک و تامل بهش نگاه کرد ، نمیگم بدبینی ، میگم تامل و دوراندیشی.

اگه امکانش بود کاش میشد که از ریش سفیدان فامیل کمک گرفت برای حل مشکل بین والدین تون ، و اگه هم امکانش نیست ، حداقل اگه والدین تون جدا شدن هم ، اما باز هر دو شما رو مورد ساپورت فکری و احساسی و عاطفی و مشورتی قرار بدن . توصیه میکنم از کمک یه مشاوره دلسوز و امین ، بهره بگیرید . ناامید نباشید ، عجله هم نکنید ، توجه کنید شما فقط ۱۸ سال تونه ، قدم هاتون رو با تامل بیشتر بردارید .

تو از کدوم خوشت میاد اون مهمه در آخر اونی رو انتخاب کن که حس امنیت میدهو دوسش داری چه از نظر صورت که ...

از کارمند بانک بخاطر اخلاقش خوشم میاد

خداروشکر قیافه خوبی دارم برای خودم قابل قبوله

و اینم بگم دانشجوی پزشکیم ببین جنم کار کردن داره؟البته تا حدودی میشه گفت آدم با پشتکاری هست که تلاش ...

اره دیگه طبیعتا دکتره دو تا مریض معاینه کردن جنم نمیخوادکه