2789
این حرفا رو که همه میزننزیادم درگیر این حرفای قشنگ نشو اینا بعد یه مدد تا حدودی فروک میکنه اگه تونست ...

اره میتونم برم

با جفتشون در ارتباطم تا بیشتر اشنا بشم و نظر نهاییم رو بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا؟

اره بزن گوگل ازدواج مسلمان با غیر مسلمان باطله

حالا ببین فقط حرفه یا از ته دلم همینه

فک میکنم کارمند دلتو گرفته ولی به نظرم در حال حاضر سعی کن فقط ببینی طرف به دل میشینه یا ن

تو مرحله آشنایی اصلا به حرفای محبت آمیز گوش نده که اگه رفتار بدی دیدی راحت بتونی کنار بیای و طرفو کنار بذاری اگه دلتو ببازیضرر میکنی

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی

هر دوش مهمه بیشتر فک کن ...تا قبل از تصمیم گیری نباید نزدیک میشدی به دونفر اینجوری در ادامه با هر کودوم ازدواج کنی در صورت اولین اختلاف سریع به اون یکی فک میکنی و رو زندگیت تاثیر بد میذاره ..و این کار درستی نیست یه زن هم زمان با دومرد ارتباط داشته باشه ..هر چند بصورت کلامی.

مزاحم دیگران نشید خدا مراقبتونه

خیلی هم زیبا....اما اعتقادات توی زندگی مشترک هم اثر خودشه داره تا جایی که میدونم به پوشش خودتونم اهم ...

اره مثلا در این حد که مانتو کوتاه حتما باید شلوار فول بگ باشه موهام بلنده متنفرم از پشت کسی ببینه میزارم تو ولی از جلو مانع نداره

به عنوان کسی که با همسرم اختلاف نسبتا زیادی داریم «۱۰ سال» و از دو قومیت کاملا ناسازگار هستیم «کورد ...

شما مشکلی ندارید ؟ غیرت بیجا ندارن؟ محدود نمیکنن؟

جفتشون قیافه معمولی دارن ولی هر دو خوشتیپن

تو از کدوم خوشت میاد اون مهمه

در آخر اونی رو انتخاب کن که حس امنیت میده

و دوسش داری چه از نظر صورت که بعد زن بچت هم به اون میره چه از نظر اخلاقی

راستی این همه خواستگار داری خوشگلی ؟💓❤️

منم پارتنرم خیلی صداقت داره ،هرجا می ره و هرکار میکنه و ایناها میگه به من چون کلا به صادق بودن خیلی ...

دروغ و خیانت خط قرمزمه هر چیزی رو تحمل میکنم الا این دو

و اینم بگم دانشجوی پزشکیم ببین جنم کار کردن داره؟

البته تا حدودی میشه گفت آدم با پشتکاری هست که تلاش کرده و پزشک شده ولی باید جنمشو خودت بسنجی

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی