2821
2789
دلیل مخالفت خانوادت چیه؟

من 18 سالمه پارتنرم 21

3 و نیم ساله باهمبم ولی میدونیم هیچ جوره نمیزارن باهم باشیم

جریانم از این قراره که من مامانم همون اولا رابطه مونو فهمید و 3 ماه گوشی نداشتم و جنگ و دعوا ولی اومد حرف زد و پشتم وایساد

بچه خوبیه کاریه از 15 14 سالگیش خودش کار کرده هیچپولی از خانوادش نگرفته

بابای من کارمنده کلانم به این کارای ازاد اعتقادی نداره میدونمم نمیزاره اصلا خواستگاریم بیاد

پارتنرمم میگه میام خواستگاری 3 4 ماه بعد اگه نذاشتن فرار کنیم

خانوادشم منو میشناسن خیلییی اوکین باهام

بشدت کار اشتباهی هست. مطمئن باشید که راه های خیلی آسونتری برای رسیدن به عشق وجود داره. فرار کردن در ظاهر راه حل آسونیه ولی در حقیقت سخت ترین راه ممکنه. هر انسانی چه دختر و چه پسر به حمایت خانوادش برای تشکیل خانواده و حفظ اون نیاز داره. با فرار کردن این حمایت بطور کلی از بین میره و اگر خدای نکرده بعدا هر مشکلی در زندگی برای هریک از طرفین دختر یا پسر پیش بیاد ، هیچ حمایتی از طرف خانواده انجام نمیشه و تمام فشار زندگی بر دوش خود دختر و پسر هست. این بهترین سناریو بود. اگه هر زمانی اون پسره دختر رو بهدهر دلیلی نخواد ، اون دختر بشدت احساس حقارت، عذاب وجدان و پشیمونی میکنه و هیچکس هم ازش حمایت نمیکنه..

کاربر آقا هستم..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکیو میشناسم

نامزد داشت با یکی دیگ فرار کرد اون پولدارتر بود،چون ملاکش پول بوده راضیه درکل طرف ادم نیست ولی پولداره

نامزد سابقشم ادم نبود و بی پول بود باز حداقل الان با پول طرف داره زندگی میکنه😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من 18 سالمه پارتنرم 21 3 و نیم ساله باهمبم ولی میدونیم هیچ جوره نمیزارن باهم باشیم جریانم از این قرا ...

قشنگم

بمون و با خانوادت صحبت کن

اول دو نفری برین مشاوره تایید داد

با خانواده برین مشاوره

بخدا انقدر راه عقلانی هست که نه خودت و کوچیک کنی

نه خانوادت و

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قشنگمبمون و با خانوادت صحبت کناول دو نفری برین مشاوره تایید دادبا خانواده برین مشاورهبخدا انقدر راه ...

اخه میدونم مشاور بیا ام نیستن

کلا چشمشونو میبندن که نه و نه حتی نمیتونم بگم اقا اصلا یه بار ببینینش بیاد حرف بزنه بعدد

بشدت کار اشتباهی هست. مطمئن باشید که راه های خیلی آسونتری برای رسیدن به عشق وجود داره. فرار کردن در ...

اگ دیونه وار همو بخوان ولی خانوادش مخالف سرسخت باشن چی؟

🖤 fırtına görmuş beni yağmurdan korkutma

میشه بگید از چه لحاظ؟

جفت خانواده ها به شدت مخالف بودن

من هم عاشق ترین، معتقد به اینکه از زمان خلقت آدم و حوا تاکنون چنین عشقی رو هیچکس تجربه نکرده

ولی بعد ها یه چیزایی دیدم که یه انسان سالم رو سکته میده

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏