2821
2789

من باید اینکارو میکردم ولی نکردم

الانم اینجا هستم و دارم خدارو شکر میکنم

چون اگه میکردم خیلی بد میشد، چون واقعا الان میفهمم که قسمت هم نبودیم

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و علیک .فکر نکن میزارتت روتهم چشماش .کل زندگیت با تحقیر باهات برخورد میکنه .چون عزت و احترام رو خودت با فرار از خودت گرفتی ..خیلی دوست داره بیاد صاف و مستقیم از خانواده ت خواستگاری کنه ..مگه دختر بی پدر و مادری که میخوای قرار کنی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خیلی اینو شنیدم ولی بخدا شرایط نمیزاره

تازه ۱۸ سالته چه شرایطی آخه ...الان هورمونات بهت علیه کرده .فکر میکنی همین که همین باید باهاش ازدواج کنی ..پسره برمیگرده پیش خانواده ش با تو با بدون تو .اما تو تا ابد سرکوفت میشنوی از خانواده ش .تا قهر و دعوایی میشه کسیو نداری که ازت حمایت کنه ژلذق بگیری جایی نداری که برگردی ..آبروی خانواده ت رو نیز .ازدواجی که بدون رضایت پدر و مادر باشه عاقبتش اصلاا خوب نیست

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو