2789

شوهرم خوشگله ولی بخاطر اخلاقش از دلم افتاده. قیافه هیچی رو تضمین نمیکنه ولی راستش وقتی باهاش میرم بیرون حس خوبی دارم چون همه با تحسین نگام میکنن. قیافه اخلاق رو تضمین نمیکنه. ممکنه خوشگل باشه خوش اخلاق هم باشه. ممکنه زشت باشه بداخلاق هم باشه. به ته دل خودت نگاه کن. باید به دلت بشینه. یه مدت نامزد باش ببین میتونی بهش حس خوب داشته باشی یا نه. مردا اولش همشون مهربونن.محک بزن بعداً نظر قطعی بده.

ببین از منه ظاهربین بشنو، چهره و ظاهر و تیپ حرف اولو میزنه

دو روز دیگه حداقل نگاهش میکنی دلت بیاد قربون صدقش بری ، گونشو بوس کنی

چه بدونم کیف کنی نگاهش کنی

وقتی چندشت بشه حتی نمیتونی حرف خوب بهش بزنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قیافه هم مهمه که به دلت بشینه من دختر خالم راضی نبود ولی با اصرار مادرش ازدواج کرد تا یکی دو سال مادرش رو نفرین میکرد بعد قیافش عادی شد براش و الان کنار اومده ، و این هم خیلی مهمه که واقعا همونی باشه که میگن واقعا اخلاق داشته باشه ، به نظرم باهاش صحبت کن و رو در رو ببینش ، خواهر منم یه خواستگار داشت که خوشگل نبود ولی موقعیت مالی خوبی داشت و ما هم فکر میکردیم هم پولداره هم با اخلاق که متاسفانه پولدار بی اخلاق بود ولی بعداً به خودش خیلی رسید الان قیافه اش خیلی خیلی بهتر شده باشگاه میره

منم قیافه برام خیلی مهم بود ولی بعددیدم اخلاق وپول مهمتره😅والاباقیافش میتونی بری چیزی بخری اخه بچه خوشگل برامردمهههههه واول اخرمیدزدنش ازآدم من عقدکردم خدایش بدقیافه نیست ولی هرچی من ظریف ریزم اون ماشاالله چاق وگندع بکع فداش بشم🫠تپل مهربون من اوایل میگفم وای نه بعددیدم ب دلم بدجورنشست البته قیافش زشت نیست خدایش خوبه میدیم همه میگفتن قیافه بعدممکن ایقدمهم باشه ک فردنتونه زندگی کنه ولی باورم نمیشه منی که ایقددرگیرش بودم ومهم بودبرام اصن الان برام اهمیتی ندارع وعجیبه برام 🤣🤦🏻♀️البته هرکی یه نظری دارع بااحترام به نظرات همه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بااااااید به دلت بشینه..شاید خوشگلم نباشه ولی به دل باید بشینه..ضمنا نماز رو برای خودش میخونه نه شما..ایمان هرکسی یه خودش مربوطه..همسر من نماز نمیخونه روزه نمیگیره ولی ی مرد خیلییی خوبیه..

پسر مگه باید خوشگل باشه؟نمیدونم منظورت از خوشگلی چیه اما باید خوب باشه دیگه نه اونقدر داغون ک چندشت بشه مگه چیه بدبخت وا

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

باید یکم ازش خوشت بیاد و تمایل بهش داشته باشی.یجورایی مهرش به دلت بیافته. یکم رفت و آمد کن شاید به دلت نشست.

من اگه خواهرم بود همچین کسی که شخصیت سالمیه میومد خواستگاریش میگفتم بیشتر فکر کنی.

مامان من بخاطر مامانش قبول کرد با بابام ازدواج کنه و الان به شدت پشیمونه و قیافه بابامو مسخره میکنه 😂😐

منم چندان خوشگل نیستم....

این ی تجربه منفی ولی هزاران تجربه مثبت منفی و دیگه هست

همه چی بستگی به خودت داره دو دو تا چهارتا کن تصمیم بگیر

امیدوارم هرچی میشه به صلاحت باشه 🌱💙

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱