2789

خوشگلی مهم نیست

ولی جوری باشه ک روت بشه باهاش بری بیرون

مثلا فکر کن باهاش بیرونی یهو همکلاسی قدیمیت شما رو با هم میبینه چ حسی پیدا میکنی

در کل مرد باید عرضه و مسئولیت پذیری داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا مامانت که نمیخواد برا خودش انتخاب کنه

مهم نظر توعه شب و روز تو میبینیش وقتی از خواب بیدار میشی تو میبینی حالا فک کن تو شرایط بد مثلا مریضی بدترم میشه نمیتونی نگاش کنی اگه به دلت نیست ردش کن

البته هنوز از نزدیک ندیدمش و صحبتی هم باهاش نداشتم فقط یه عکس دیدم

حضوری ببین

قیافه تو عکس نیست

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بنظرم مهمه خودم خوشگلم شوهرمم باید خوب باشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین قیافه ايي ک ب دل نشینه دیگ نمیشینه

اون ک میگن چهره عادی میشه چهره زیبا هست

،شوهرم نسبت ب من پایین تره چهرش ولی من عاشقش بودم

ی عمر زندگی

میخوابی سفر میری ،رو ی سفره هستین

پدر بچه هات میشه.دوبار برو بیرون باهاش اگ ب دلت ننشست خدا حافظی کن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

چهره مهمه، چون همیشه جلوی چشمته

بالاخره باید رغبت داشته باشی نگاش کنی

یا بری سمتش یا تمکین اش کنی یانه؟

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

چقدر بگم پسر خوشگل مال مردمه گوش نمیدین🤣 خارج از شوخی اگه ظاهرش یه ذره هم به دلت نشینه تا چهل سال ب ...

واقعا گفتیآ 😂😂😂😂😂

تو کار خدا نمیشع دست برد ک

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

چهره و به دل نشستن مهمه ،شاید یکی چهره خوبی داشته باشه ولی از رفتار و کردارش حالت بهم بخوره باید ی کم باهاش ارتباط بگیری ،صحبت کنی ببینی به دلت میشینه یا نه ،اگر خو شت نیومد بیخیال شو چون بعد ازدواج بدتر میشه

نه عزیزم مادرت اشتباه میگه هم قیافه مهمه و هم پول...در واقع این جور بهت بگم که طرف باید به دلت بشینه...فامیل ما هم با همین حرفا هی هلش دادن سمت ازدواج یک سال بعد اومد گفت من با قیافه ی زنم ارتباط نمی تونم بگیرم و جدا شدن...ولی اون وقتی بده که ملاکای دیگه رو رها کنی فقط به پول یا فقط به ظاهر بچسبی اما اصولش اینه که همه چی رو با هم مدنظر بگیری حالا نه اون بالای بالا نه اون پایین پایین طبق شرایط خودت و جایگاه خودت همه چی طرف مقابلت رو با هم بسنجی و انتخاب کنی...ظاهر اون آقا تا آخر عمر جلو چشمته و حتی بعد ها ژنتیکش تو ظاهر بچه هات هم هست نمیشه گفت مهم نیست باید به دلت بشینه.

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

ببین، این فقط نظر شخصی منه.

لزومی نداره اصلا مرد خوشگل باشه به نظرم ظاهر برای مرد باید در حدی باشه که به دل آدم بشینه و از دیدنش حس بدی نگیره.

همچنین فکر میکنم بهتره زن از نظر ظاهری از همسرش سرتر باشه.

اگر طرف رو دیدی و به دلت نشست، اوکیه. اما اگه هیچجوره نتونستی با ظاهرش ارتباط بگیری یا حتی ازش خوشت نیومد، بهتره بیخیالش بشی.

چون زیبایی بعد از مدتی عادی میشه، اما وقتی از ظاهر کسی خوشت نیاد، معمولاً اون حس به این راحتی از بی

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

همسرم چهره اش واقعا خیلی خوبه

طوری که آقایون هم میگن اما واقعا بعد مدتی چهره برات تکراری میشه اما بگم چهره بد تکراری نمیشه ...

چهره خوب هم دردسر ها خودش داره من خودم جز معیار هام بود اما جز اولویت هام نبود . خودم خوش چهره ام و در انتخاب همسر دنبال هم کفو بودم پس توقع بیجایی نداشتم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببرش پیکر تراشی، یه زاویه فک براش بزنن، ریش پر براش بکار، تو دل برو بشه، بعد یکی دیگه از چنگت درش بیاره

مرد قیافه میخواد چکار، پول داشته باشه و با جنم باشه و وفادار، این مرد را داشته باشی با دو تا دست بچسب، از بس که کمیابن