2789

ببخشید اگه یکم طولانیه ولی توروخدا بخون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻لطفاً خانومای متاهل و کسایی تجربه دارن نظر بدن

قیافه مهمه تو ازدواج؟!؟

الان یه خواستگار دارم قیافه خوشگلی نداره

ولی مامانم خیلی دوست داره دومادش بشه چون بچه سالمیه اهل دود اینا نیس نمازخونه باحیا اهل رفیق بازی نیس کلا بچه مثبتی هس همشم میگه نه خوبه خوشگله ولی دلم زیاد راضی نیس ته دلم میگم خوشگل نیس

اگه قبول کنم فقط برا موقعیتش هس چون از نظر مالی خوبه

مامانم میگه قیافه و پول مهم نیس با ایمان هس خیلی خوبه

چیکار کنم بچه ها اینقدر مامانم گفته خوبه خوشگله قیافه مهم نیس فقط ایمان و همینکه شغل ثابت داره خوبه دارم کم کم راضی میشم همش میگم آره ولش قیافه مهم نیس

حالا میگم نکنه آینده چندشم بشه از قیافش بدم بیاد؟!

بنظرتون ممکنه الان راضی بشم بعدا پشیمون شم؟!توروخدا بگید 😭

چقدر بگم پسر خوشگل مال مردمه گوش نمیدین🤣 خارج از شوخی اگه ظاهرش یه ذره هم به دلت نشینه تا چهل سال بعد ازدواج هم همینه نظرت فرق نمیکنه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی مهمهههه خیلی

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

عکسم برتر مام ببینمش

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

اگه قیافش باب میلت نیست بعدا اذیت میشی

باهاش چندبار برو بیرون ببین میتونی بعده ها پشیمون نمیشی قبولکن اگر الان نتونی کنار بیای کلا کنار نمیای و افسردگی میگیری

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

تا حدودی مهمه خب.

اگه واقعا به دلت نمیشینه باهاش ازدواج نکن چون ممکنه ازش سرد بشی و خب اون بنده خدا هم گناه داره

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

قیافه در حدی واسم مهم نبود که زشت به معنا واقعی نباشه

یعنی معمولی باشه

اما در عوض سالم و با اخلاق و قد بلند باشه😶

و واقعا از انتخابم راضیم

شوهرم قیافه مردونه کاملا معمولی داره

شما اول ببین قیافش دلتو نمیزنه؟؟؟؟اگر نه واقعا زیبایی مرد به شرط زشت نبودن مهم نیس

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم