2821
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست
امسال زبان تا نصف درس ۳ ویدیو سالیانه قریشی دیدم بعدش تل قطع شد تا همون نصف درس سه خوندممم

من برای یازدهم قریشی دیدم ولی مرور نکردم اصلا، نهاییمو خراب کردم

البته مقصر اصلی خودم بودم

ولی روبیکا خیلی دوره از قریشی دیده بودما

من برای یازدهم قریشی دیدم ولی مرور نکردم اصلا، نهاییمو خراب کردم البته مقصر اصلی خودم بودمولی روبیکا ...

من روبیکامو حذف کردم وقتمو میگرفت

وای یازدهمو نگو من تا ترم اول کتاب درسیو خوندم از بعد ترم یک در کتابو بستم تا شب امتحان نهایی با این حال ۱۸ شدم

شما چند شدی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من روبیکامو حذف کردم وقتمو میگرفتوای یازدهمو نگو من تا ترم اول کتاب درسیو خوندم از بعد ترم یک در کتا ...

من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶

من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونستم تمومش کنم

سه فصل اول نخونده رفتم سر جلسه

شیمی فصل آخر از گروهای عاملی هیچی سرم نمیشد 😂😂

من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶ من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونست ...

معدلتو خودت حساب کردی یا اونی ک تو کارنامه دادن؟

من با ضرایب حساب کردم ۱۸.۷۲

من زیستو خوب شدم شیمی مثل شما فصل ۳ هیچی حالیم نشد شب امتحان تازه برا بار اول خوندمش تمومشم نکردم گند زدم شیمیو😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

شرایطت رو درک میکنم، به نظرم به جز پزشکی رشته های خوب دیگه ایم هست که میتونی موفق بشی اونی که گفتم ر ...

ن عزیزم من رشته های دیگ آوردم همون سال اول اصلا علاقه نداشتم

تعهدیم نمیرم

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶ من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونست ...

نه معدل همونی که دادن

وای شیمی یادمه ۹ روز فرجه داشت، برنامه ریزی کرده بودم کلی نمونه سوال کنم آخر سر کتابم نرسیدم بخونم 😂😂